Szekeres Viktor

Nyomasztó RTL-es fölény a nézettségi versenyben itthon

Az RTL Klub még mindig dominálja a TV2-t.

Bár az idei év viszonylatában a TV2 jobb átlagos nézettséggel bír, mint az RTL Klub, az ősz egyértelműen utóbbi csatornáé. Ami remekül látszik abból is, hogy a múlt hét 20 legnézettebb produkciójából 18 RTL-es volt a 18-49 éves, kereskedelmileg releváns célközönség körében.

Az első két helyen a két hétvégi nagyágyú, Az álarcos énekes és A mi kis falunk szerepel, előbbit 356 ezren, utóbbit pedig 310 ezren nézték a Nielsen mérései alapján. A top10-ben ezeken kívül Nyerő páros és Drága örökösök-epizódok vannak, valamint a Sztárban sztár a TV2-ről, mely 280 ezres, egyébként remeknek számító eredményt ért el, balszerencséjére pont egy olyan sávban, ahol az RTL még erősebb volt. A TV2 másik top20-as eredménye a Jumanji: Vár a dzsungelhez fűződik, mely film 192 ezer fiatal nézőt szállított szombat este, majdnem megduplázva a Bödörék szémait.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #6
    Szívesen, de tényleg csak annyiból áll, hogy az ember edukálja magát és megnéz egy tévéműsort, és akkor látja, hogy mi az igazság, mert tippre, te csak tipikus kommentelőként odahánytál. Igen, ez a szokás, de semmiből nem áll utánanézni a dolgoknak.
  • kalapos01 #5
    Kit és miért érdekelne, hogy szerintem mi a jó? Ha leírnék pár címet, akkor nyilván azt mondanád, hogy azok szarok, és te megmondtad. Nyilván van bőven jó film és jó sorozat, mert kábé minden film megjárja az RTL-t és a TV2-t. A jók és a rosszak is.
  • Cefet #4
    Köszönöm!
  • kalapos01 #2
    Passz, ezt te tudod, én nem nézem őket, de nyilván ízlések és pofonok. Mondjuk nem hiszem, hogy ne adnának jó sorozatokat vagy filmeket. Azok mindenhol vannak.
  • Cefet #1
    A műsorok a nyomasztóak...