Szekeres Viktor

Az Enola Holmes lett a Netflix egyik legsikeresebb filmje

Ahogy arra számítani lehetett, az Enola Holmes nagy siker lett.

Pár hete azt jósoltuk, hogy az Enola Holmes lehet a Netflix eddigi legsikeresebb filmje, azonban végül csak az "egyik legsikeresebb" lett. A Netflix nyilvánosságra hozta azokat az adatokat, amiket a nézettségekkel kapcsolatban nyilvánosságra szokott hozni, azaz azt, hogy hány előfizetésről néztek bele a filmbe legalább 2 percre.

Nos, az Enola Holmes a Netflix tájékoztatása szerint az első 28 napja során 76 millió előfizetőt érdekelt annyira, hogy esélyt adjon neki (illetve erre tart a jelenlegi adat), ami nagyjából azon a szinten van, mint a Charlize Theron-féle gigasiker, a The Old Guard (78 millió), és a Jamie Foxx-féle Project Power (75 millió). A nyári Kissing Booth 2 66 milliós számot produkált a fenti mérés alapján. A rekordot az Extraction tartja 99 millióval, megelőzve a 89 milliós Bird Boxot és a 85 milliós Spenser Confidentialt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #2
    Szerintem unalmas volt.Többet is ki lehetett volna belőle hozni... igazi tökös, XIX. századi nyomozó csajt lehetett volna belőle csináln.
    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2020.10.27. 23:50:10
  • Lapajka #1
    Ez a kiscsaj mindenkit megőrjít, annyira imádnivaló... kihajtják keményen, a siker borítékolva, csak szegényre vigyáz-e valaki, mert az ilye fellobbanó ívfény, a Napot is túlfényli, de meddig..? A producereknek csak egy jó profitos termék, semmi egyéb... Sok szomorú végű történet volt már, hasonló diadalmenettel kezdve... Aggódom érte...