Szekeres Viktor

Kiderült, mikor tér vissza az egyik legjobb scifisorozat

Még idén láthatjuk a The Expanse-t.

Bár már tegnap kiraktuk a The Expanse első 5. évados előzetesét, az sem szabad elfelejteni, hogy az is bejelentésre került, hogy a scifi sorozat 5. évada december 16-án kerül bemutatásra az Amazon Prime Video kínálatában. Ez világpremier lesz, tehát itthon hajnal három órától már el lehet kezdeni nézni a sorozatot. A különbség tavalyhoz képest, hogy nem lehet majd délre végezni a teljes szezonnal, ugyanis első nekifutásra csak 3 rész kerül fel a szezonból a kínálatba, és utána heti egy epizódot lehet megnézni a sorozatból péntekenként.

Itthon sajnos még egy tévécsatorna sem mutatta be a szériát, mely sokáig a Netflixen is fent volt, de sem ott, sem az Amazonon nem kapott magyar specifikációkat. A széria kapcsán pedig azt mindenképp elmondhatjuk, hogy aki valóban egy átgondolt, komoly, nem feltétlenül tiniket megcélzó és magas minőségű, tudományos fantasztikus történetre vágyik, annak érdemes esélyt adnia a The Expanse-nek. A sorozat James S.A. Corey hasonló című, kultikus regénysorozata alapján készül, a könyvciklus első része Leviatán ébredése címmel jelent meg nálunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • skorpio7 #1
    Jó a megfogalmazás. Ez nem vmi szuperhősös - mentsük meg a világot - "sci-fi", hanem egy vérbeli múltszázadi igazi sience fiction. Már nagyon várom!
    Utoljára szerkesztette: skorpio7, 2020.10.10. 13:09:12