Szekeres Viktor

Időutazós sorozat folytatását jelentették be

Második évadot kap az Időbevándorlók.

Az HBO Europe bejelentette, hogy második évados berendelést kapott az HBO Nordic idei sorozata, a Beforeigners, ami itthon Időbevándorlók címen került bemutatásra az HBO-n, valamint az HBO GO-n. A széria folytatásának forgatása minden bizonnyal még idén megkezdődik, s bár még nincs premierdátuma a második szezonnak, de nehéz elképzelni, hogy 2022 előtt premiert kapjon.

A széria hivatalos szinopszisa a következő: "A norvég sci-fi sorozatban különös jelenségekre figyelnek fel szerte a világon. Fényvillanásokat látnak az óceán fölött, majd ezt követően emberek tűnnek fel a múltból. A rejtélyes elődök három történelmi korból érkeznek: a kőkorszakból, a vikingek korából és a XIX. század végéről. Senki sem érti, hogyan lehetséges ez, és az utazók sem emlékeznek arra, mi történt. Néhány évvel később a viking korból származó nő a rendőrtiszt társával egy titokzatos gyilkossági ügyet próbál felderíteni Oslóban".

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • zetortraktor #5
  Mondjon jó nagy hülyéket, azaz! Jó nagyokat! Kell hétvégére.
  Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2020.09.29. 18:35:51
 • Kelta #4
  Nem a mai nyelvet beszélik, és nem tudnak időutazni, épp ez a kérdés a sorozatban mért történnek ezek az időbeli áthelyeződések, akarattól függetlenül..
  Talán nézd meg az első évadot,. és nem írsz marhaságokat..
  Utoljára szerkesztette: Kelta, 2020.09.28. 17:54:56
 • VolJin #2
  Rövid volt az első évad 6 vagy 8 rész. de inkább 6. Azt hittem, hogy jönnek még részek, de egy rövid évad volt. Remélem a folytatás hosszabb lesz...
 • Kelta #1
  ezjóezjó :)