Szekeres Viktor

Színfalak mögötti fotó a The Witcher 2. szezonjából

Íme a bizonyíték, hogy készül A vaják 2. évada.

Henry Cavill, a The Witcher-tévésorozat főszereplője tett magáról közzé egy képet, amint a sorozat sminkes székében ül és dolgoznak rajta, s ez is bizonyítja azt, hogy folytatódott a kedvelt fantasy forgatása, bár azt egyelőre még nem tudni, hogy a Netflix mikor tervezi majd bemutatni az új részeket.

Pár hónapja az is kiderült, hogy kiket szerződtettek a 2021-ben érkező új részekre kiemelt szerepben. A névsor: Kim Bodnia, Kristofer Hivju, Mecia Simson, Yasen Atour, Agnes Bjorn, Paul Bullion, Thue Ersted Rasmussen és Aisha Fabienne Ross. Mint ismert, Henry Cavill a sorozat főszereplője, ő alakítja Riviai Geraltot. Mellette Freya Allan volt az első évadban Ciri a sorozatban, Anya Chalotra Yennefer, Jodhi May Calanthe királynő, Mimi Ndiweni játszhatta Fringillát, Therica Wilson-Read Sabrinát, Millie Brady Renfri herceget, Adam Levy volt Mousesack, a druida, Björn Hlynur Haraldsson Eis, míg MyAnna Buring Tissaia. Közülük jó páran a mostani részekre is visszatérnek.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • wraithLord #4
  Nem, a könyv(ek) azok jók. A játékok jobban tükrözik. Biztos a sorozat is fog még fejlődni. Az szerintem nagyobb gond, hogy össze-vissza volt kutyulva benne minden tartalmilag és formailag.
 • Lapajka #3
  A könyvről, Lengyelországon kívül a világon senki nem tudna, ha nem jelent volna meg 12 éve a Witcher játék...
 • Lapajka #1
  1. Valódi druida nincs a sorozatban. Egyetlen druida féle van, aki ugyebár úgymond alkimista, az pedig az a bizonyos főúr Foltest király udvarában, aki a Striga áldozata lesz, mert ő maga állította elő az átkot szerelemféltésből druida mágiával... de messze sem igazi druida inkább amolyan kontár alkimista... A DRIÁDOK, akiket kevésbé olvasni és pláne értelmezni tudó kedves műélvezők druidákkal kevernek... a driádok nem druidák, bár az igaz hogy velük együtt élnek a varázs erdőben... A driádok királynője sem druida, bár van varázsereje és misztikummal foglalkozik, nagyon hasonló misztikumuk van, mint a druidáknak, de nem azok; nagyon nagy jó indulattal esetleg a dirádok főnökét lehet druida papnőnek nevezni... Erszényes mágus, akit itt druidaként aposztrofálnak, természetesen szintén nem druida, hanem egy nagyon béna varázsló, aki sem magát, sem másokat nem tud normálisan megvédeni, csak szerencsétlenkedik, ennek ellenére jó barátja volt Geraltnak, míg szerencsétlen módon meg nem halt... (mármint Erszényes)... sajnos az egyik leggyengébb karakter minden tekintetben a sorozatban...
  2. Renfri HERCEGNŐT ÉS NEM HERCEGET EMMA APPLETON JÁTTSZA ÉS NEM MILLIE BRADY!!!!
  Ha valaki síkhülye ehhez a világhoz, akkor legyen már oly bátyám, ne írjon róla semmit sehol, mert abból ilyen gyalázatos ostoba tévedések katyvasza lesz, mint itt olvashatjuk... előre is köszi...