Szekeres Viktor

Már megint megszüntettek egy fantasy sorozatot

Annyi a Szirénnek.

Minden bizonnyal nemsokára pár tíz- vagy százezer tinédzser kezd el kampányolni a Siren, azaz a Szirén című sorozat lelki üdvéért, ugyanis az amerikai Freeform csatorna bejelentette, hogy nem él opciós lehetőségével, és nem tart igényt a lényes fantasy széria negyedik szezonjára. A sorozat itthon az HBO kínálatában található meg.

A 2018-ban indított alkotás egy tengerparti városkában játszódik, melyet a legenda szirének egykori otthonának tart. Egyszer csak egy rejtélyes lány érkezik meg ide, és bebizonyosodik, hogy a folklór valójában igaz, és a harc ember és tenger között alattomos fordulatot vesz, ugyanis a lények megpróbálják visszaszerezni jogosnak vélt jussukat, az óceánt. A főszereplők Eline Powell, Alex Roe, Rena Owen, Ian Verdun és Fola Evans-Akingbola voltak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #5
    Ó, ennyire nem tetszett a Batwoman? Mesélj, mi nem jött be.

    Azzal egyetértek, hogy a Siren gyenge, bár ha már kiemeled, hogy ratyi és leszbi, az se feledd, hogy ugye abban még állatok és emberek közötti szex is van, szóval merész is.
  • bajgunar #4
    Pedig szerintem igen is, JÓ volt. Nekem tetszett. Pörögtek az események! Minden részben volt csavar, fordulat, történés, ami kíváncsivá tett, hogy mi lesz a folytatás...
    Valóban ez a hulladék ratyi, leszbi batwoman... Ezt tényleg ritka f*s.
    Remélem akkor azt is elkaszálják mihamarabb s mégse lesz 2. évad.
    Batwoman 3.6 Imdb. - Siren 7 - Akkor? --> delete
    Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2020.08.29. 16:00:13
  • Daditsx #3
    Így is sokáig húzta. Nagyon gyenge és lagymatag volt.
  • Relixo #2
    Most nem azt mondom,hogy nagy szám volt... de azért még mindig értékelhetőbb volt mint a női batman meg egyéb szuperhősös marhaságok.