Szekeres Viktor

Új infók a John Wick-tévésorozatról

Újabb apróságok derültek ki a The Continentalról.

Már majdnem egy éve nem hallottunk híreket a Lionsgate-féle The Continentalról, ami a John Wick világában játszódna, de januárban megerősítésre került, hogy a sorozat íródik, illetve arról is szó volt, hogy a(z akkori) tervek szerint bemutatásra is fog kerülni jövőre, valamikor, a május 21-én bemutatásra kerülő John Wick 4-et követően. Nos, azóta a vírus keresztbe húzhatta a terveket, ami a mozis, illetve tévés premierdátumokat illeti, de szerencsére az írók munkáját nem gátolta, és nemrég újabb infókra tehettünk szerint.

Chad Stahelski, executive producer elárulta a Fandomnak, hogy a sorozat egy teljesen más karakterperspektívából lesz elmesélve, hogy a nézők átérezhessék, hogy milyen nagy is a bérgyilkosok világa ebben az univerzumban. Tehát nem arról lesz szó, mint a filmeknél, hogy egy ember egy hetét láthatjuk, hanem teljesen más időszerkezettel fog bírni a széria, ráadásul a tervek szerint több John Wickes karakternek is eredettörténetet fognak adni, és nem csak a bérgyilkosoknak.

A The Continental elég sok mindenben fog kapcsolódni a filmekhez, a középpontjában pedig a bérgyilkosoknak menedéket adó szálloda lesz, illetve a Continental-lánc, hiszen több hotel is szerepet kap a világ minden részén. És a készítők szerint még arra is jó esély van, hogy John Wick karaktere feltűnik a sorozatban, de azt siettek leszögezni, hogy nem róla fog szólni a széria. A tervezett sorozat showrunnerje Chris Collins lesz, az executive producerek között pedig helyet kap Basil Iwanyk, Chad Stahelski, Derek Kolstad, David Leitch és Keanu Reeves - nagyjából mindenki, akik a John Wick-filmekben kreatívkodtak. A tervek szerint a pilotot Stahelski fogja rendezni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!