Szekeres Viktor

Most már biztos, hogy lesz MacGruber-tévésorozat

A Peacock bólintott a MacGruber-széria terveire.

Év elején azt írtuk, hogy végre tényleg elkészülhet a jó ideje tervezett MacGruber-sorozat, ugyanis elkezdődött a fejlesztése. A jelek szerint a szkript most ért olyan fázisba, ami alapján a Peacock ki merte jelenteni, hogy igényt tart a teljes első évadra, így zöld lámpát adott a produkciónak.


Még 2016-ban írtunk arról, hogy tévésorozat lehet a Will Forte-féle MacGruberből, hiszen akkor az egyik író-producer, Jorma Taccone Twitteren azt írta, hogy már nem vagyunk túl messze attól, hogy elkészüljön a MacGruber-mozifilm folytatása. Nos, akkor hiába rakta ki az író a tervezett forgatókönyv egy oldalát, abból nem lett semmi, de pár évre rá felmerült egy tévésorozat terve, és most ez valósulhat meg.

A film, ami egy MacGyver-paródia akciókomédia volt az elmúlt évtized egyik legnagyobb mozis luftja volt. A film a népszerű Saturday Night Live című komédia show-ból nőtte ki magát, szereplői között is népszerű SNL-es színészek voltak (Will Forte, Kristen Wiig, Maya Rudolph), a rendezője az SNL-es Digital Shortokban gyakran feltűnő, Lonely Islandes Taccone volt, a producer pedig a műsor atyja, Lorne Michaels. És mégis, hiába a kissé felfokozott elvárások, a MacGruber Amerikában és Amerikán kívül összesen még 10 millió dollár bevételt sem termelt. Ez persze a 10 milliós költségvetés fényében nem volt világraszóló bukta, de a gyártó stúdió minden bizonnyal nem repesett az örömtől.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #1
    Jesssz! Naggyon beteg volt a mozifilm is, várós! XD