Szekeres Viktor

Előzetest kapott a Szökevény-sorozat Kiefer Sutherlanddel

Ilyen lesz az új Fugitive.

Tavasszal indul el Amerikában a Quibi digitális streaming szolgáltatás, mely azokat veszi célba, akik mobiltelefonjukat használják mindenféle tartalom fogyasztására, így sorozatnézésre is. Éppen ezért a platform rövid, 7-10 perces részekből álló szériákat ad ki. Azonban a járvány eléggé keresztbe tett az utazások alatti tartalomfogyasztásra ácsingózó Quibinek, és eddig az előfizetők száma igencsak alulmúlja az elvárásokat.


A platform egyik új augusztusi sorozata A szökevény új változata lesz Kiefer Sutherland és Boyd Holbrook főszereplésével, és fent meg is nézhető az előzetes. A Nick Santora által írt széria főhőse a hivatalos tartalom szerint csak nyugodtan akar élni a családjával, de hazafelé tartva robbantás történik a metróban és a félrevezető bizonyítékok, valamint a szenzációhajhász közösségi média világban rá terelődik a gyanú, menekülnie és magát tisztáznia kell. A sorozatot Stephen Hopkins rendezi.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #5
    Ja, csak az a különbség, hogy az egyikben egy profi ügynököt alakít. a másikban egy teszetosza politikust. Az egyikben terroristákra vadászik, a másikban unalmas politikai ügyekben dönt, mint lakhatási válság, vagy laoszi kulturális terror. Az egyik komolyabb történetet visz, a másikban rövid epizodikus sztorik vannak. Az egyik róla szól, a másik tele van érdektelen stábtagokkal.

    De tény, hogy a főszereplőnek ugyanaz a neve, szóval ebben totál ugyanaz a két sorozat.
  • kalapos01 #4
    A Harrison Fordos és Tommy Lee Jones-os a feldolgozás volt, nem az eredeti.
  • Atyuska #3
    Az eredeti változatot Harrison Ford és Tommy Lee Jones alakítása tette halhatatlanná és a remek könyv alapján íródott forgatókönyv.

    Sajna az új változat az előzetes alapján csak egy akció dúsított változat, de a karakterek egyénisége nem jön át.
    Valószínűleg nyereséges lesz a film, de meg se fogja közelíteni az eredeti hangulatát és mélységét.
  • Dean Winchester #1
    csak is KS miatt fogom szerintem nézni...hiányzik a 24 :D