Szekeres Viktor

Itthon tarol az Eurovíziós Dalfesztivál: A Fire Saga története

Jól kezdett nálunk a Netflix új filmje.

Itthon premierje óta a Netflix legnézettebb tartalma a Will Ferrell és Rachel McAdams főszereplésével készített komédia, mely itthon Eurovíziós Dalfesztivál: A Fire Saga története címen fut. Az eredetiben Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga eredeti címet viselő film június 26-án kerül bemutatásra, és azóta még az általában első helyen lévő sorozatokat is lepipálta. (A hátfői Netflixes toplistán idehaza a 2. helyen a Sötétség című scifisorozat áll, a 3. pedig a 365 nap című lengyel globális gigasiker.)

Az Eurovízió-filmet Will Ferrell és Andrew Steede forgatókönyve alapján az a David Dobkin rendezte, akinek a nevéhez olyan komédiák fűződnek, mint a Testcsere, a Télbratyó és az Ünneprontók ünnepe. A Netflix a következő magyar nyelvű leírást adta ki hozzá: "Két feltörekvő zenész, Lars és Sigrit megkapják életük nagy lehetőségét: képviselhetik országukat a világ legnagyobb dalfesztiválján. Most végre bebizonyíthatják, hogy ha egy álom megszületik, akkor harcolni is érdemes érte

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hawkie22 #1
    Nem is sikerült annyira rosszul. Egyszer nézhetö, a zenék jóra sikerültek, az utolsó dal pedig nagyon érzelmesre sikerült sztem.