Szekeres Viktor

Alakul a Doktor Szöszi 3

Írókat kapott az új Doktor Szöszi.

Ahhoz képest, hogy 2018-ban megírhattuk, hogy a Dr. Szöszi, azaz a Legally Blonde harmadik része premierdátumot is kapott, a filmet nem láthattuk idén február 14-én, ami azt jelenti, hogy nem az elvártak szerint alakult a fejlesztése. Épp ezért nem is csoda, hogy a napokban kiderült, hogy az MGM új írókat talált a folytatásnak Mindy Kaling és Dan Goor személyében. Természetesen a filmben Reese Witherspoon fog ismét Elle Woods bőrébe bújni.

Két éve a stúdió Kirsten “Kiwi” Smith és Karen McCullah forgatókönyvírókkal szerződött le - ők voltak, akik Amanda Brown könyvét annak idején sikerfilmmé adaptálták Robert Luketic rendezésében, és a jelek szerint az ő munkájuk nem ütötte meg a szintet.

A 2001-es Dr. Szöszi annak idején 18 milliós költségvetésből termelt Amerikában 96,5 millió dollár bevételt, a világ többi részén pedig 45 milliót, míg a 2003-as folytatás, a Doktor Szöszi 2 45 millió dollárból 90 milliót hozott hazájában, 38 milliót pedig Amerikán kívül. A két film egyébként 2009-ben Dr. Szöszik (Legally Blondes) címmel kapott egy csak lakossági forgalmazásban megjelent spinoffot, de azt nem valószínű, hogy bárki is látta volna.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!