Szekeres Viktor

A legújabb hírek a Beverly Hills-i zsaru 4-ről

Új hírek érkeztek a BHZS4-ről.

Tavaly ősszel derült ki, hogy végre elkészülhet a Beverly Hills-i zsaru (Beverly Hills Cop) tervezett folytatása, a negyedik rész, nem sokkal később pedig arról számolhattunk be, hogy az a Netflixre fog érkezni, ugyanis a jogtulajdonos, a Paramount Pictures eladta a jogokat egy film, valamint egy folytatásra való opció erejéig a digitális platformnak. A főszereplő pedig természetesen Eddie Murphy lesz, akinek legutóbbi filmjét, a nagyszerűen sikerült A nevem Dolemite-ot is a Netflix mutatta be.

Azóta nem nagyon lehetett a film kapcsán miről beszámolni, de a napokban a film rendezői, Adil El Arbi és Bilall Fallah a Digital Spy-nak nyilatkozva elmondták, hogy a produkció szerződtetett egy forgatókönyvírót, hogy megírja a szkript első vázlatát. A nagy sikerű thrillert, a Blacket és az Image-et, valamint a harmadik, gigasikernek bizonyuló Bad Boyst is készítő belga duó már elég régóta van kapcsolatba hozva a filmmel, azonban az interjúból az derül ki, hogy csak bíznak abban, hogy együtt dolgozhatnak Murphyvel, ami arra utal, hogy még nem vehető biztosra a részvételük.

Korábban már többször is neki futott a stúdió a negyedik rész elkészítésének, még premierdátuma is volt a filmnek (2016. március 25-e), amit Brett Ratner rendezett volna Josh Appelbaum és Andre Nemec szkriptje alapján. Annak a történetéről nem lehetett sokat tudni, csak annyit, hogy a nemrég tévésorozatként újraéleszteni próbált Beverly Hills-i zsaru-koncepcióból átemelték volna azt a Brandon T. Jacksont, aki a tévés pilotban Axel Foley fiát alakította.

A Beverly Hills Copot még 1984-ben mutatták be a mozik, és a film már több, mint 30 éve 234 millió dolláros amerikai bevételt produkált, melyet 82 milliós Amerikán kívüli összeg egészített ki. A 87-es folytatás már csak 154 millióra volt képes belföldön, azonban a nemzetközi sikere nagyobb volt, összesen 146 millió dollár folyt be a mozik jegypénztáraiba. A bukó harmadik rész 1994-ben 43, illetve 77 millió dollár bevételt termelt Amerikában, illetve Amerikán kívül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!