Szekeres Viktor

Most már biztos, hogy sorozat lesz A védelmezőből

Berendelést kapott a The Equalizer-tévésorozat.

Novemberben derült ki, hogy az amerikai CBS csatorna egy 80-as évekbeli sorozat, a The Equalizer alapján kezdett el tévésorozatot fejleszteni. Annak idején a széria négy évadon át futott, s később Denzel Washington főszereplésével mozifilm is készült belőle. Most pedig arról számolhatunk be, hogy a projekt megkapta a berendelést, tehát 13 rész biztosan el fog készülni belőle. Az új változatot Andrew Marlowe és Terri Miller jegyzi, a főszereplője pedig Queen Latifah lesz.

A CBS egyébként igencsak gyakorlott a régi sorozatok modernizálásában, a csatornán 10 évadon át sikerrel futott a Hawaii Five-0, ami idén lett váratlanul megszüntetve, de azóta a helyét átvette a pár éve képernyőn lévő MacGyver, illetve Magnum PI is. Érdekesség, hogy a korona-vírus járvány miatt a legtöbb berendelt pilot nem készülhetett el, így a CBS csatorna mindössze 3 új sorozattal vág neki a következő évadnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • esztyopa #2
    A legyőzhetetlen főszereplő bámulatos fegyverarzenáléja :
    palacsintasütő,habszifon,porszívó,partvis,felmosórongy,húsklopfoló,mérgezett spenót...
  • Zombee #1
    40 év után csak sikerült csajosítani ezt is. Nagyon hiteles lesz életerős férfiak után egy testesebb nő egy akciósorozatban.