Szekeres Viktor

Tévésorozatként folytatódhat A könyvelő

Lehet, hogy mégiscsak folytatódik A The Accountant.

2017-ben arról számolhattunk be, hogy Ben Affleck ismét könyvelő lehet, hiszen a Warner Bros. Pictures zöld lámpát adott A könyvelő (The Accountant) második részének, melyre nem csak a főszereplő, Ben Affleck tért volna vissza, hanem Gavin O’Connor is, aki rendezte a filmet, valamint a forgatókönyvet író Bill Dubuque is. Azonban ez a projekt azóta is függőben van, nem nagyon hallottunk fejleményekről. Mostanáig.

Affleck ugyanis egy, a Collidernek adott interjújában elmondta, hogy a mozifilmből lehet, hogy tévésorozat lesz, legalábbis most ezen tárgyalnak, vitatkoznak, hogy melyik lenne a jobb megoldás. A film késlekedésének egyik oka, hogy Bill Dubuque elég keresett író lett. Affleck egyébként azt is elárulta, hogy megkeresték azzal, hogy készüljön el a második rész egy random akciófilm forgatókönyve alapján, melyet Könyvelősre formának, de ezért az ötletért nem nagyon rajongott

Az, hogy akarnak valamint kezdeni A könyvelővel valahol adja magát, hiszen az első részt mi is afféle eredetsztorinak neveztük kritikánkban, ami már csak azért is nagy szó, mert maga a film teljesen eredeti volt, nem volt sem filmes, sem más platformos előzménye. Összességében a film anyagilag is beváltotta a stúdió számításait (kritikailag pedig mindenképp), hiszen amellett, hogy Amerikában 86 milliós bevételt szerzett a 44 millió dollárba kerülő darab, még Amerikán kívül is jó volt 69 millióra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!