Szekeres Viktor

Tom Cruise a világűrben tervezi forgatni új filmjét

Tom Cruise megint szintet tervez lépni filmes karrierjében.

Tom Cruise azok után, hogy hatalmas épületeket mászott meg, repülőgépekből ugrált ki, majd vadászgépeket vezetett filmjei készítése közben, művészetét újabb szintre akarja helyezni azzal, hogy soron következő filmjéhez a világűrben venne fel jeleneteket.

A Deadline értesülései szerint Cruise az Elon Musk-féle Space X, valamint a NASA bevonásával egy akciókalandfilmet kezdett el fejleszteni, melyet az űrben rögzítenének. Mondanunk sem kell, hogy ez lenne az első narratív film, amit ott rögzítenének. A hírek szerint egyébként a film nem a Mission: Impossible-franchise része lenne, és egyelőre még stúdiója sincs, bár minden bizonnyal, ha áruba bocsátják a portékát, akkor elég nagy licitálás fog indulni érte.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • csigafi #3
  Tom Cruise azok után, hogy hatalmas épületeket mászott meg, repülőgépekből ugrált ki,

  Ilyeneket se csinált soha :-) Ezeket mindig a dublőrei csinálják.
  Hát ha már nem tudja bölcsebben el költeni a pénzét mint egy űrkalandra ám tegye. Kétlem hogy ez ne lenne dollárban milliárdokban.
 • Yagami #2
  Ja, Cruise pont arról lett híres, hogy a legutóbbi filmjében is CGI-repülőbe kapaszkodott, felszállás közben. Meg CGI-motorozott. Mondjuk te sem vagy a legélesebb kés a fiókban itt, az is bizonyos :D De legalább annál jobban szereted a hülyeségeket böfögni...
  Utoljára szerkesztette: Yagami, 2020.05.05. 19:12:44
 • gombabácsi #1
  űrben elhelyezett render farmon renderelik le a cgi-t