Szekeres Viktor

Megvan a Mission: Impossible 8 rendezője és premierdátuma

Tom Cruise egyszerre fogja forgatni a Mission: Impossible-sorozat következő epizódjait.

Cseppet sem meglepő módon továbbra is Christopher McQuarrie marad a Mission: Impossible-sorozat rendezője, az azonban már némiképp meglepő lehet, hogy egyszerre két epizódot is készít Tom Cruise főszereplésével. A Mission: Impossible 8 2021. nyarán, míg a nyolcadik rész 2022. nyarán kerülhet majd az amerikai, és feltételezhetően a magyar mozikban.

Mondanunk sem kell, hogy azért a "sietség", mert a Paramount stúdió látta, hogy az előző epizód mekkora érdeklődést váltott ki, és a nézők, valamint a kritikusok is nagyon szerették a Falloutot. Számokban kifejezve a siker annyit tesz, hogy a film Amerikában 220, a világ többi részén pedig 571 millió dollár bevételt termelt, így némi malíciával akár azt is mondhatnánk, hogy a gyártó csakis a közönség kedvében akar járni, hogy azt teszi elénk, amire olyannyira vágyunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    az első nagyon rossz volt... cruise lehet, hogy jó kaszkadőr, de arca már totál szét van plasztikázva, a szeme alig látszik ki, szóval színészkedni még annyira sem tud, mint 15 éve...
  • Tinman #1
    A MI-nak alapvetően sosem volt rossz része. Talán a róg nésön a leggyengébb, de még az is jóval a többi akció szar felett van színvonalban. Ezek konstans minőséget hoznak, Cruise papa meg k. jó színész/kaszkadőr.