Szekeres Viktor

Felkerült a netre az új Bad Boys első 9 perce

Akit nem érdekelt a BB3, az most belekóstolhat.

A Sony érdekes promotálását választotta a harmadik Bad Boys-filmnek, ami a napokban jelent meg lakossági forgalmazásban, így már bárki megvásárolhatja vagy kikölcsönözheti. A stúdió ugyanis ingyen és bérmentve elérhetővé tette az alkotás első 9 percét, mely minden bizonnyal hitük szerint meg tudja győzni azt a sok embert, akit eddig nem érdekelt a film, hogy talán mégis érdemes esélyt adni neki.


A Bad Boys For Life sokak meglepetésére az év eddigi egyik legnagyobb sikerének bizonyult a mozikban. Amerikában a 204 milliós bevételét megközelíteni sem tudta másik idei film, ami meglepő, hogy nemzetközileg "csak" 221 milliós bevétel folyt be a vetítésekről, pedig az efféle folytatás-látványfilmek nagyobbat szoktak szakítani Amerikán kívül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    Irreleváns, hogy milyen. Megnézted. Utána közlöd, hogy beszoptad. Engedelmes Hollywood-fogyasztó voltál. Én meg örülök, hogy nem kell megnéznem. Én rutinos fogyasztó vagyok. Te gyenge filmeket nézel, én jókat. Idővel rá fogsz érezni.
  • Ender Wiggin #1
    Hát a neten már jó ideje fent van az egész film is... ébresztő. AMúgy a leggyengébb a 3 közül, pedig a második sem volt éppen jó.