Szekeres Viktor

Új infó a Szemfényvesztők 3-ról

Lehet, hogy mégsem kapja meg a harmadik részét a Now You See Me-franchise.

2016-ban elég magabiztosan írtuk meg a Deadline információi alapján, hogy el fog készülni a Now You See Me harmadik része, hiszen Neil Widener és Gavin James leszerződött a produkció mellé forgatókönyvírónak - többek között ők írták a San Andreas 2 szkriptjét is, azt megelőzően pedig a Battle Of Alcatrazt adták el a Paramount stúdiónak, amiből Matt Charman tervezett filmet készíteni. Nos, a fenti filmek egyike sem valósult meg, a fejlesztésük elakadt egy ponton, amiből következik, hogy a szándék még nem feltétlenül egyenlő a megvalósítással. Épp ideje volt, hogy valami újat is halljunk a projektről.

A ComingSoon.net a napokban Jesse Eisenberggel, a Now You See Me-filmek főszereplőjével beszélgetve azonban megtudta, hogy konkrétum továbbra sincs a folytatás kapcsán, Eisenberg is csak annyit hall vissza a kollégáitól, hogy "állítólag dolgoznak valamin a producerek), ő maga semmi olyat nem hallott, ami bizakodással töltené el. És aggódik is, mert szerinte egy idő után felesleges lesz elkészíteni a filmet, ugyanis a nézők sem fognak érdeklődni iránta.

A korábbi tervek szerint az előző részek szereplőinek nagy része a harmadik felvonásra is visszatért volna. Mint ismert, a 2013-as első rész az akkori nyár meglepetés sikere volt Amerikában 118, a világ többi részén pedig 234 millió dollárig jutott el 75 milliós költségvetésből. A nyilván drágább folytatás pár éve hazájában 65 millió dollárt hozott csak, nemzetközileg azonban felülmúlta az elődöt, Amerikán kívül összesen 270 millió folyt be a mozik kasszájába.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!