Szekeres Viktor

Előzetest kapott Edward Norton új filmje, az Árva Brooklyn

Ismét rendezett Edward Norton.

Majdnem 20 évvel az Ég velünk! után rendezett ismét filmet Edward Norton. Az Árva Brooklyn (Motherless Brooklyn) magyar feliratos előzetese a napokban érkezett meg. A film a forgalmazó szerint "Különleges és szellemes thriller/noir egy olyan főhőssel, amilyen még biztos nem volt", a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk, mint Willem Dafoe, Bruce Willis, Edward Norton, Bobby Cannavale, Leslie Mann, Alec Baldwin.


Az InterCom hivatalos magyar nyelvű szinopszisa a következő: "Mit tehet egy brooklyni árva az ’50-es években, ha megölik a mentorát, az ócska magándetektívet, aki valaha befogadta, felnevelte és a munkatársául fogadta?
Természetesen a titokzatos elkövetők nyomába ered: és különös, veszélyes meg furcsa kalandjai közben észreveszi, hogy lassanként igazi kemény magándetektívvé válik.
Lionel Essrog (Edward Norton) felnő a feladathoz. Minden az ellen szól, hogy bármi is sikerüljön neki az életben, és mégis kiállja a próbát. Életben marad, miközben keresztülverekszi magát Brooklyn dzsungelén: a különféle maffiákon, kábítószerárusokon, titokzatos jazzklubokon, elegáns éttermeken és furcsa embereken. Olyan titkokat fedez fel, amelyeket addig senki nem tudott – és néha még azt is eléri, hogy végighallgassák, amit nagyon el akar mondani. Mert New York legfurcsább és legelszántabb magándetektívje ráadásul Tourette-szindrómás: megállíthatatlan beszédgörcsök gyötrik
."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!