Szekeres Viktor

Magyar nyelvű előzetest kapott a Pusztító

A Destroyer megkapta szinkronizált trailerjét.

A Big Bang Media itthon január 24-én fogja bemutatni a Nicole Kidman főszereplésével készített Pusztítót (Destroyer), mely kapcsán sokak szerint egy Oscar-jelölés is kinézhet a színésznek. A Karyn Kusama által rendezett krimi Amerikában is csak az év utolsó napjaiban kerül mozikba, így nem tudni, hogy mennyire lesz sikeres, de valószínűleg erősen korhatáros és karcos mivolta miatt, az átlag mozizók messzire el fogják kerülni.


A film magyar nyelvű szinopszisa a következő, hátha valaki a történetre kíváncsi, de nem nézi meg az előzetest: "A Pusztító egy napjaink Los Angelesében játszódó thriller, amelyet a város jellegzetes ködje burkol be és heves akciók fűtenek.
Erin Bell, a Los Angeles-i Rendőrség nyomozója tizenhat évvel ezelőtt beépült a rettegett Silas bűnbandájába a kaliforniai sivatagban. Amikor a társaság egyik brutális balhéja rosszul sült el, Erin lebukott, Silas pedig elmenekült. Sok évvel később azonban újra felbukkan: merészebb és veszélyesebb, mint valaha, és a történelem legnagyobb bankrablását tervezi. Erin pedig eltökéli, hogy ezúttal nem hagyja kicsúszni a keze közül.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)