Szekeres Viktor

A kiszivárgott videó alapján zseniálisan jól néz ki a Disney által lelőtt 170 milliós animáció

Ilyen lett volna a Mouse Guard.

Pár napja meghökkentő videó került ki a netre. No persze nem annyira a tartalma volt meghökkentő a Mouse Guard pre demo képsorainak, hanem az, hogy kikerülhetett, hiszen a stúdiók igencsak védelmezni szokták a sosem megjelenő filmjeikhez készített anyagokat, többek között azért, hogy a pozitív visszajelzések okozta népharag nem csapódjon le rajtuk. (Nem is véletlen, hogy az eredeti forrás törlésre került, de persze a netről már nem lehet eltüntetni az anyagot.)


A videó egy ún. proof of concept demó, ami nagyjából megmutatja, hogy miképp is nézett volna ki a Mouse Guard című Fox-animáció, aminek a gyártását a Disney állította le a felvásárlás után, többek között azért, mert 170 millió dollár volt a költségvetése, és nézzen ki bármilyen jól a film, jó eséllyel nem lett volna profitábilis a projekt. (Persze láttunk már karón varjút!) A képsorok persze nem a végleges állapotot tükrözik, inkább csak a hangulatot hivatottak átadni. Maga a film már fotorealisztikus CGI révén lett volna elkészítve.

A David Petersen képregényét adaptáló alkotást Wes Ball rendezte Idris Elba és Andy Serkis főszereplésével, és olyan nagyszabású fantasy lett volna, hogy azt korábban a Trónok harcával hozták párhuzamban - csak éppen egy egerek lakta világban játszódott volna.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    Ha ez egy videójáték lenne, akkor sem igazán extra, animációs filmnek meg tök átlagos.
  • KoLaMan #1
    Egyet kell értsek a Disney-vel.
    Könyörgöm, egy Avatar került cirka 240 millába! (és az a tervezett 170 millió vélhetően csak növekedett volna a gyártás során.)
    Elnézve a demót, ugyan valóban szép, de momentán nem támadt bennem olthatatlan kíváncsiság egérország történései iránt (egy Macskafogót úgy sem überelhet…) - és gyanítom, hogy nem vagyok egyedül ezzel.

    Ps.: (Off, de ha már úgy is be vagyok jelentkezve, megemlítem ez az alulról felugró HBO GO reklám undorító - mármint a technikai kivitel természetesen)
    Utoljára szerkesztette: KoLaMan, 2019.06.30. 22:49:42