A kiszivárgott videó alapján zseniálisan jól néz ki a Disney által lelőtt 170 milliós animáció
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha ez egy videójáték lenne, akkor sem igazán extra, animációs filmnek meg tök átlagos.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Egyet kell értsek a Disney-vel.
Könyörgöm, egy Avatar került cirka 240 millába! (és az a tervezett 170 millió vélhetően csak növekedett volna a gyártás során.)
Elnézve a demót, ugyan valóban szép, de momentán nem támadt bennem olthatatlan kíváncsiság egérország történései iránt (egy Macskafogót úgy sem überelhet…) - és gyanítom, hogy nem vagyok egyedül ezzel.
Ps.: (Off, de ha már úgy is be vagyok jelentkezve, megemlítem ez az alulról felugró HBO GO reklám undorító - mármint a technikai kivitel természetesen)
Utoljára szerkesztette: KoLaMan, 2019.06.30. 22:49:42
Könyörgöm, egy Avatar került cirka 240 millába! (és az a tervezett 170 millió vélhetően csak növekedett volna a gyártás során.)
Elnézve a demót, ugyan valóban szép, de momentán nem támadt bennem olthatatlan kíváncsiság egérország történései iránt (egy Macskafogót úgy sem überelhet…) - és gyanítom, hogy nem vagyok egyedül ezzel.
Ps.: (Off, de ha már úgy is be vagyok jelentkezve, megemlítem ez az alulról felugró HBO GO reklám undorító - mármint a technikai kivitel természetesen)
Utoljára szerkesztette: KoLaMan, 2019.06.30. 22:49:42