Szekeres Viktor

Kiderült, mikor kerül mozikba a He-Man mozifilm

A Mortal Kombattal fog megmérkőzni a Masters of The Universe.

A Sony stúdió bejelentette, hogy 2021. március ötödikén mutatja be Amerikában a Masters of The Universe című filmjét, amiben az a pikáns, hogy a Mortal Kombat is ekkor kerül bemutatásra. Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy az első bejelentést a Sony tette, így a Warner stúdió gondolta azt, hogy elfogadja a kihívást, és nekimegy játékadaptációjával a... másik játék(baba)adaptációnak.

A Men in Black Internationalt is jegyző Art Marcum és Matt Holloway írta újra nemrég a film korábbi szkriptjét, amit Aaron és Adam Nee rendezhet meg. A Masters of the Universe története egy hercegről szól, aki egy He-Man nevű harcossá változik át, hogy megmentse a technológia és a gonosz Skeletor által fenyegetett Eternia varázslatos világát.

Hollywood meglehetősen régóta tervezi a Mattel-játékokon alapuló Masters of the Universe-brand mozis felélesztését, 2014 tavaszán például beszámolhattunk arról, hogy Jeff Wadlow kapta meg azt a megtisztelő feladatot, hogy sokadjára átírja a tervezett He-Man-projekt forgatókönyvét. A forgatókönyv fejlesztése során először Jon M. Churól (G.I. Joe: Megtorlás) volt szó, mint rendezőről, majd pedig Wadlow mellett Mike Cahill (I Origins) neve merült fel. Goyer előtt utoljára McG volt kiszemelve a projekt kapitányának, az ő változatának a szkriptjét Alex Litvak és Mike Finch írta meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!