Szekeres Viktor

Végre sínen a Vörös Szonja-mozifilm?

Bryan Singer rendezheti a Red Sonját.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Bryan Singer tárgyalásokban áll a Millennium Filmsszel annak kapcsán, hogy elvállalja a tervezett Red Sonja-mozifilm rendezését. Tavasszal derült ki ugyanis, hogy Ashley Edward Miller, a Thor és az X-Men: First Class írója elkészítheti a képregény-adaptáció szkriptjét.

A film története meglehetősen göcsörtös, de talán most végre tényleg lesz belőle valami. Még 2008-ban jelentett be Robert Rodriguez a San Diegóban megrendezésre került Comic Conon, hogy új Vörös Szonja (Red Sonja) mozifilmet fog készíteni Rose McGowan főszereplésével, Doug Aarniokoski rendezése mellett. Azonban ebből nem lett semmi, mint ahogy abból a verzióból sem, mely Simon Westet emlegette rendezőként, Amber Heardöt pedig főszereplőként. Két éve a Nu Image/Millennium Films lehelhet életet a projektbe, ugyanis Christopher Cosmos személyében szerződtettek egy forgatókönyvírót, de ez a projekt is elveszett a "fejlesztési pokolban".

Szóval végre van remény arra, hogy a karakter rajongóinak ne kelljen beérnie a Dynamite Entertainment jelenleg is futó képregényével, valamint az 1985-ös Arnold Schwarzenegger és Brigitte Nielsen főszereplésével készült első filmverzióval, mely a maga idejében 7 millió dolláros bevételével gigantikus bukásnak lett elkönyvelve. A kardozós-varázslós történetek főhősnőjét egyébként Robert E. Howard találta ki Roy Thomas és Barry Windsor közreműködésével, az első Vörös Szonja-képregény a Marvel Comics gondozásában 1973-ban jelent meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)