Szekeres Viktor

Újabb Star Trek-sorozat vált hivatalossá

Újabb Star Trek-sorozatot rendeltek be.

Ki hitte volna, hogy a Star Trek: Discovery sikere majdnem féltucat ST-szériát fog eredményezni? Az eddig berendelt spinoffok után egy újabbat tekinthetünk hivatalosnak. A Nickelodeon ugyanis hivatalosan is bekérte a Kevin és Dan Hageman által készítendő, fiatalabb célközönséget megcélzó szériát.

Az eredeti, CG-animált sorozat története törvényen kívüli tinédzserek egy csoportjáról fog szólni, akik felfedeznek egy elhagyott csillaghajót, és elkezdenek kalandokat kutatni vele, miközben persze létezésük értelmével is foglalkoznak, valamint a szorult helyzetből való megmenekülésükkel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bozi_Vilag #27
    Láttam, nagyon örülök is neki :)
    Főleg, hogy nem lett igazam
  • Ender Wiggin #26
    És, ahogy várható volt, megkapták a 3 szezont is. McFarlane-t muszáj támogatni, mert a Family Guy jól megy a csatornának (18. szezonját kapja, ami azt jelenti, hogy a Foxnál csak a Simpsons régebbi sorozat). És ugye adókedvezményben kaptak 15 millió dollárt a 3. szezonra, ami azért nem aprópénz.
  • Ender Wiggin #25
    nem tudom, hol tették fel a kérdést, de abban biztos lehetsz, hogy egy mellékszereplő kiválása aligha befolyásolja a nézettséget. főleg, hogy a számok azt mutatják, hogy a kiválása utáni részeknél emelkedtek a számok :-)
  • Bozi_Vilag #24
    Nem mondom, hogy csak ő miatta, és nem is teljes a kiírás, de...
    Ki lett mondva, hogy Sage csak cameokra megy vissza, és mivel már megvan az "utódja", nem valószínű, hogy nagyon visszavennék, még ha jönne is.
    De tény, hogy az egyik legkedveltebb szereplő volt, és a csoportokban feltett szavazások alapján Sage karakterét jobban kedvelték, mint Szohrét.
  • Ender Wiggin #22
    A gond az, hogy korábban (leglalább is látszólag) egy forgatókönyv vagy éppen a casting nem arról szólt, hogy mit muszáj. Hanem csak mentek az ösztönökkel (még ha bármilyen másságról is szólt a szövekönyv, annak értelme volt, nem csak a kötelező PC köröket futották, főleg, mivel azok nem is léteztek igazán). Ma meg vannak token-ek, mindegy, hogy milyen indítattással, nézőcsalogatónak, globális eladhatóság kedvéért ki tudja. De a "random szövegkönyvgenerátor" (ami ezeket a szar filmeket szüli, mert nem létezik, hogy emberek ennyire üres fejjel filmek közelében dolgozzanak) mellett standard, hogy a nem, a bőrszín, a szexuális orientáció, minttudomén reprezentálva legyen mindenképpen. Az ehhez való hozzászokás időbe telik... :-D
  • ostoros #21
    Ugyan nem star trek, de... Lando Calrissian meg van? Néger szereplő volt, igen, de annyira jól hozta a karakterét, hogy ez senkinek fel sem tűnt. Olyannyira nem, hogy konkrétan a legtöbb rajongó egyszerűen el is felejtette, hogy már korábban, az új sorozat előtt is volt már néger szereplő! Nem ez lenne a cél, basszátok meg?


    Lehet ezeket a dolgokat normálisan csinálni, és lehet az emberek pofájába nyomni, míg megundorodnak az egésztől.
    Utoljára szerkesztette: ostoros, 2019.05.08. 20:04:36
  • Ender Wiggin #20
    ja, halston sage kiválása miatt csökkent a nézettség. biztos. :-) még jó, hogy benne volt az utolsó előtti részben. tehát nem írták ki végleg.
    másrészt a fox adókedvezményt kapott kalifornia államtól két sorozatra, és az egyik éppen az orville, ami a költségeket csökkenti. ráadásul a live+ majdnem megduplázza a nézettségi adatokat. viszont kérdés, hogy a disney akar-e a saját st sorozatainak konkurenciát...
  • Bozi_Vilag #19
    Pedig szerintem volt lázongás az összes többi Treknél is.
    Csak hát akkor nem volt még facebook, twitter (meg persze sg sem), hogy mindenki hangot adhasson ennek

    (Egyébként ja, a legtöbb az jó)
  • Zulu12 #18
    A TNG az jó!!! Picard kapitány király. Janeway is és kb észre se lehet venni hogy nő mert nem azt hangsúlyozzák így fel se tűnik abszolút nem zavaró. Sisko-val sincs semmi baj asszem csak 2-3 rész volt ahol kitértek a négerekre de alapjáva véve nem azon pampogtak hogy néger a kapitány így az sem tűnik fel. Egyszerűen fel sem merültek ezeknél hogy valamit le akarnak nyomni a torkomon.

    A Discovery-n kívül az összes Star Trek nézhető! Csak ebben érzem úgy hogy kötelező jelleggel vannak homik meg libsi szutykok.
  • Bozi_Vilag #17
    Ha zavar a DIS, meg zavar a TNG is, akkor nézz amit akarsz. Nézz TOSt, TASt, DS9t, VOYt vagy ENTet...

    #16
    "A Sci-Fi MINDIG is a korszellemet tükrözte." Ott a pont