Szekeres Viktor

Sonic, a sündisznó - itt a szinkronizált előzetes is

Magyarul is tud beszélni sokak kedvenc videójátékos sünije.

A trailer világpremierjével szinte egy időben megérkezett magyar nyelven is az élőszereplős Sonic-mozifilm előzetese. A Sonic, a sündisznó, mely január másodikán kerül bemutatásra a hazai mozikban az UIP-Duna Film gondozásában lesz látható. A film "ember" főszereplője James Marsden lesz, és Sonic szinkronhangjának pedig Ben Schwartzot választották. A jó pár remek tévésorozatból ismert komikus jelenleg Tiki hangja a Kacsamesékben, Leonardót szinkronizálja a Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles-sorozatban, és a Star Warsos BB-8 esetében is ő volt a hang-tanácsadó. Más kérdés, hogy a lenti változatban őt nem hallhatjuk. További szereplők: Adam Pally, Tika Sumpter, Natasha Rothwell, Neal McDonough és Jim Carrey.


A film hivatalos magyar nyelvű szinopszisa a következő: "Sonic, a sündisznó véletlenül hihetetlen erő birtokosa lesz, ami ő maga sem ért teljesen. A saját védelme érdekében a Földön rejtőzik el, és egyetlen szabályt kell betartania: nem szabad, hogy a világ tudomást szerezzen a létezéséről. Ám ez nem könnyű feladat egy 15 évesnek, főleg ha az a 15 éves Sonic képességeivel és habitusával van megáldva. Így aztán nem kell hozzá sok, hogy felfedezze őt Tom, a szarkasztikus, ám áldott jó szívű kisvárosi zsaru. Ők ketten összeállnak, és egy hihetetlenül akciódús kalandba keverednek, miközben átszelik a fél világot úgy, hogy üldözi őket a mániákus Dr. Robotnyik és robotszerkentyűi..."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #4
    Én baromira rühellem, amikor egy filmben valami kóklerre bízzák a főgonosz szerepét. Lásd pl. szinte a teljes Marvel szériát, a legtöbb főgonosz olyan sótlan mind a színészt, mind a karakter megírását tekintve. Egyedül Thanos meg Loki lett jó. Meg anno Vörös Koponya volt még érdekesebb, de igazából ő is csak azért, mert rettentő gonosz, a karakter maga nem annyira érdekes ott sem.

    Nagyjából Jim Carrey az egyetlen értékelhető ebben a szemétben most. Mellesleg nem sok főgonosz szerepet látok nála a Mindörökké Batman óta.
    Utoljára szerkesztette: Zombee, 2019.05.07. 09:22:31
  • zetortraktor #3
    Ezt a Kidding 2 szezonja után elég érdekes olvasni. (Meg aztán az, hogy valaki milyen szerepet játszik, az nem egyenlő azzal, hogy milyen szerepet kap.)
  • takysoft #2
    Komolyan? Ez lenne a gond? :D
    Ő az egyetlen pozitív dolog az előzetesben XD
  • Zoliz #1
    Jim Carrey is márcsak főgonosz szerepeket kap..