Az első hírek a Tomb Raider-mozifilm folytatásáról

Megvan a Tomb Raider 2 írója.

Alicia Vikander lehet a Tomb Raider 2 főszereplője, a színész legalábbis belement abba, hogy visszatérjen. A szkriptet azonban nem Geneva Robertson-Dworet és Alastair Siddons fogja írni, mint az első részét, hanem Amy Jump, legalábbis arról értesült az Entertainment Weekly, hogy őt kérték fel a forgatókönyv fejlesztésére az MGM és a Warner Bros. részéről. Azt, hogy miről fog szólni az esetleges folytatás, még nem tudni.

Az, hogy megindult egy filmnek a fejlesztése természetesen még nem jelenti azt, hogy el is fog készülni a film, a zöld lámpát csak a forgatókönyv elfogadását követően adhatja meg a stúdió. Egy biztos, a szándék megvan a második rész elkészítésére, ami azt jelenti, hogy a gyártó nem volt elégedetlen a film fogadtatásával és bevételével. A Tomb Raider legyártása 94 millió dollárba került, Amerikában 58, a világ többi részén pedig 216 milliós bevételt produkált a film.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • tibisan #6
  Attól , hogy Amerikában nem hozza az árát vissza a film , még nem bukás. Ez sem az , ahogy az Űrdongó vagy Fantastic Beasts:
  The Crimes of Grindelwald se volt csak párat említve az ilyen esetekből , amiknek visszajött az ára a nemzetközi bevételnek hála , ha nem így lenne nem jönnének a folytatások vagy a magas nézettségnek és nemzetközi bevételnek hála pozitív visszajelzések a készítőktől .
  Utoljára szerkesztette: tibisan, 2019.04.14. 16:19:38
 • Ender Wiggin #5
  A film a rebootolt 2015-ös játék sztoriját vette kölcsön (az eltűnt fater vonalat meg az összes többi játékból, ez utóbbi a Jolie-féle első filmnek is központi motívuma, meg kb. az összes Crystal Dynamic-játéknak). Írói szempontból egyszerűbb más munkáját megfaragni, mint kitalálni valami teljesen újat.

  @tibi: hogy sikeresen formálta-e meg, erről azért nem volnék meggyőződve. Anyagailag viszont óriási bukta volt. Bár a múlt héten megvitatott első 5-be nem fért be, de a legnagyobb veszteségek 10-es listáján ott van :-D
 • tibisan #4
  És kapnánk egy kalap kakit ( akár azoknál a csodálatos Transformers filmeknél )a saját ötlethez társított kilopott jelenetekkel megint, ahogy az előzőnél csinálták ..hát remélem több eszük van nálad , és tanulva az előző rész hibájából nem a te logikádat követik majd ( a történethűséget és eredetiséget szem előtt tartva).
 • ostoros #3
  Na és mi a költséghatékonyabb?
 • kalapos01 #2
  Nyilván nem játékok sztoriját fogják kölcsönvenni, ha sajátot is kitalálhatnak (saját gondolatokkal és karaktrekkel). Arról nem is beszélve, hogy egy saját ötletet ezerszer könnyebb megírni, mint más sztoriját átültetni.
 • tibisan #1
  A színészNŐ elvállalta , mivel tudja valószínűleg miről szól az általa sikeresen megfilmesített újragondolt Tomb Raider játék 2 része , amiből valószínűleg nem leesz megint olyan nagy ördöngösség egy épkézláb forgatókönyvet összeszkripttelni .
  Utoljára szerkesztette: tibisan, 2019.04.13. 19:10:46