Szekeres Viktor

Halálos iramban: Hobbs & Shaw - vicces lett az új előzetes

Menőzős trailert kapott a Hobbs & Shaw.

Ilyen az, amikor a színészek és a készítők is jól érzik magukat egy forgatáson, és az az egyetlen vágyuk, hogy szórakoztassák a munkájukkal az az iránt érdeklődőket? Megérkezett a Halálos iramban-spinoff új előzetese Dwayne Johnson és Jason Statham főszereplésével. Mélyebb rétegeket nem érdemes keresni benne, és ez jól is van így.


Miután a Halálos iramban 9 premierjét eltolták 2019-ről 2020-ra, a Universal július 26-ra hozta előre a Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw premierjét, mely itthon augusztus elsejétől lesz látható Halálos iramban: Hobbs & Shaw címen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    Nem te szoktad írogatni, hogy mindenki hüJe, aki a tréler alapján ítél? Vagy az a kalapos? Mindig keverem... Amúgy nekem a fun mellett a haj is hiányzik az előzetesből...
  • zetortraktor #1
    Hát, ez valami kibahúbekurvajó trailer volt. Le a kalappal. A filmet nincs az az isten, hogy megnézzem, de piszok fun lett ez a 3,5 perc. Ez vagy rohadt nagy siker lesz, vagy mindenki azt mondja majd, hogy túlzásba esnek a fun faktorral, és a trailer amúgy is megmutatta a film nagy részét.