Szekeres Viktor

Előzetest kapott az Ip Man 4

Nemsokára érkezik az új Ip Man-film.

A 2008-as Ip Man: A becsület útján, a 2010-es Ip Man: A nagymester, valamint a 2015-ös Ip Man: A védelmező után itt van a negyedik epizód is. Az Ip Man 4 előzetese ugyan inkább csak afféle összefoglaló, de azért egynek elmegy, és bízunk abban, hogy kapunk még ennél is jobb trailert a Donnie Yen és többek között Scott Adkins főszereplésével készített filmhez.


Fontos, hogy az Ip Man 4 nem összekeverendő a Master Z: IP Man Legacyval, aminek a főszereplője Michelle Yeoh, Dave Bautista, valamint Tony Jaa, hiszen az már bemutatásra került. Azt egyelőre nem tudni, hogy az Ip Man 4 mikor ér el hozzánk, illetve hogy milyen forgalmazást fog kapni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    A Legacy-nak igazából Jin Zhang a főszerepője, a karaktere meg az Ip Man 3-ból jön, és így spin-offnak tekinthető (maga Donnie Yen az egyik producer). Végülis a sorba illik.
    Inkább ne keverjük a teljesen más stábbal készült tv-sorozattal illetve a 2010-es Legend Is Born-nal (ami kb. az Ip Man első részének egy másik verziója) meg a 2013-as Final Fight-tal.