Szekeres Viktor

Megvan Christopher Nolan titkos új filmjének főszereplője és műfaja

Azt rebesgetik, hogy akciófilm lesz az új Nolan-rendezés.

A Variety arról értesült, hogy a Nagypályások című tévésorozatból, valamint a tavalyi Oscar-jelölt BlacKkKlansmanből is jól ismert John David Washington lesz a főszereplője Christopher Nolan következő mozifilmjének, amiről egyelőre nem sokat lehet tudni, csak annyit, hogy a Warner stúdió (természetesen) kiemelten kezeli és eventként hivatkozik rá, valamint, hogy azt rebesgetik róla, hogy akciófilm lesz. Washington mellett még Robert Pattinson nevét szellőztette meg a Collider, miszerint már ő is tárgyal a Warnerrel, s a Variety egy későbbi cikkében még Elizabeth Debicki részvételéről rántotta le a leplet.

Christopher Nolan sikereiről mindent elmond, hogy legutóbbi öt filmjének nyitóhétvégéje sorban 158, 63, 161, 48 és 50 millió dollár volt, amik döbbenetes összegek, ezen rendezései amerikai összbevételei pedig 188 és 535 millió dollár között ingáztak, szóval csupa-csupa sikerről van szó. Amerikában 2020. július 17-én mutatják be a legújabb alkotást, amiről arra lehet következtetni, hogy a forgatás már nyáron el fog kezdődni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    A Batman Begins és a Prestige valószínűleg anyagi bukta volt. A Dunkirk, a Dark Knight Rises és az Interstellar épphogy csak egál. Tehát a "döbbenetes összegek" kifejezés éppenséggel nem hordozza magában az a pozitív üzenetet, mint kéne...