Szekeres Viktor

Megvan a James Cameron-féle Terminátor 6 hivatalos címe

Végre címet kapott az új Terminator-film.

Terminator: Dark Fate lesz a címe a James Cameron produceri felügyelete mellett készített Terminator-epizódnak - épp ideje volt hivatalossá tenni mindezt a sok munkacímet követően, melyek közül az utolsó éppen ez volt. Mindez tükörfordításban 'Sötét sors'-nak mondható.

A legutóbbi epizód, a Terminator: Genisys ugyan nem bukott, de nem is szerepelt túl fényesen a mozipénztáraknál, s végül nem folytatódott - a 155 millió dollárból gyártott film Amerikában mindössze 90 milliós bevételig jutott el, nemzetközileg viszont jól teljesített (351 millió dollár). Többek között ezért is döntöttek a kvázi reboot mellett. Tim Miller rendezésében az új Terminátorral elég egyértelmű a szándék, egy új sorozat indítása, éppen ezért visszanyúltak a gyökerekhez, és a történet fonalát a második rész, a Terminátor 2: Az ítélet napja után fogják felvenni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Paddy #6
    Nem tudom, valahogy azt jelzi a pókösztönöm, hogy megint sz*r lesz a végeredmény. A cikkben szereplő kép sem megnyugtató.
  • Ender Wiggin #2
    Egyébként az, hogy "Cameron-féle" kezelebb lenne a valósághoz, ha ő maga rendezné. Így viszont nem biztos, hogy jobb lesz, mint bármelyik korábbi nímandok által összehányt, felejthető folytatás.
  • ostoros #1
    A terminátorok már megvannak. Ki lesz a főhős? :)