Szekeres Viktor

Pokémon - Pikachu, a detektív - itt az új, szinkronizált trailer

A Detective Pikachu új előzetese is magyarításra került.

Megérkezett a Pokémon - Pikachu, a detektív (magyarul: Detective Pikachu) szinkronizált trailerje. Általában azt szoktuk írni, hogy a korai szinkronos filmelőzetesek esetében, sem hangszereposztást, sem a fordítást nem kell feltétlenül véglegesnek tekinteni, hiszen a bemutatóig még sok minden változhat, nem tudni, milyen színész ér rá, illetve egyes mondatok, hogyan hangoznak kontextusban. Ez most talán nem igaz, hiszen bár a májusi hazai premier még messze van, de igazából csak a főszereplők hangját kellett megtalálni. A vélt és valós kontextus azonban még valóban módosulhat.


A film hivatalos magyar szinopszisa a következő: "Tim, a legendás zsaru fia valaha Pokémon-edző akart lenni. De sem rendőr nem lett belőle, sem sportember – és nem is nagyon bánja.
Ám abban a világban, amelyben emberek és pokémonok együtt élnek, nem lehet megúszni a kalandot. Amikor bűntény történik, egy különös lény keresi fel Timet. Azt állítja magáról, hogy legendás nyomozó. Hogy nagy kalandor. Hogy legyőzhetetlen hős. De kicsi, sárga, villámalakú farka van, és a srácon kívül mindenki úgy hallja, hogy csupán egyetlen szót ismételget: Piká! Piká! A neve: Pikachu.
Tim az eltűnt apját keresi. A Pikachu szeretné bebizonyítani a világnak, hogy ő kiváló detektív. Egy teljesen valószínűtlen páros együtt vág neki a nyomozásnak, és bebizonyítják, hogy ember és pokémon akár jó barátok is lehetnek.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)