Szekeres Viktor

Az egyik legnagyobb sztár lesz a Monopoly-mozifilm főszereplője

Kevin Hart szerződött le a Monopoly-filmhez.

Nem csak a Torpedó című játékból vagy a LEGO-ból terveztek az elmúlt években mozifilmet, hanem például a Monopolyból is, és úgy tűnik ez utóbbi végre a megfelelő pályára került ahhoz, hogy elkészülhessen. Ugyanis a TheWrap értesülései szerint Kevin Hart a tárgyalások végső fázisába van, hogy leszerződjön az alkotáshoz, márpedig nála sikeresebb hollywoodi színészt manapság nem nagyon találni, legalábbis, ha filmjei nyitóhétvégi bevételeit nézzük. A film rendezője Tom Story lehet.

Érdekesség, hogy a Monopoly-filmet már több, mint egy évtizede fejlesztik. 2008-ban például még arról írtunk, hogy Ridley Scott rendezheti meg, a forgatókönyvet pedig A halott menyasszony és Rém rom írója, Pamela Pettler készíti. Ebből a változatból persze nem lett semmi, de azért valahol meglepő abba belegondolni, hogy akkor a gyártó stúdió 200 millió dollárt különített el a projektre, ugyanis Scott a Szárnyas fejvadászhoz hasonló filmet szeretett volna készíteni az akkor rendelkezésre álló legújabb technológiával.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • kalapos01 #4
  Annyiban jogos, hogy egy ideig Melissa McCarthy volt a szintjén, viszont szerintem ezt már pár éve is kibeszéltük kommentben, de az a durva, hogy nem változott mostanra sem a helyzet - Zombee alattad még linkeli is, hogy miért: zsinórban 12 filmje nyitott 20 millió dollár fölött - ha kivesszük az animációkat, az akkor is 10*. Utána nem nézek, de tippre nincs olyan Hollywoodban, akinek 8 vagy 6, de talán még 4 legutóbbi filmje így nyitott volna. (Más szempontból biztos, hogy nála nem lehet LEG-et nézni, mert nem az ő filmjei fogják a 200 milliókat hozni, nem szerepel képregény franchise-okban (hopp, tippre akadhat Marvel-színész, akinek van zsinórban sok erősen nyitó filmje, de gondolom, azok nem főszerepek). De ha valaki biztos bevételt akar, akkor szerződteti és ad a projektjének 40 milliós költségvetést. És Hollywood szereti a tuti sikert, a pénznyomdát.)

  Az biztos, hogy amellett, hogy némelyik egyszemélyes, akadnak páros projektek is (de nyilván egy Ride-Along nem Ice Cube miatt siker), az olyanok, mint a Jumanji, pedig nem színészfüggőek.

  Személy szerint egyébként meg voltam győződve arról, hogy a mostani The Upside nagy bukta lett, de még annak is megvolt a 20 millió, ami kábé felfoghatatlan. (Bár tuti, hogy nem a Hart-rajongóknak köszönhető.)

  * a két kivétel a nem film-film, hanem standupos és haveros, dumás projekt, de az a durva, hogy ő akkora név, hogy egy sima standup estjét (sőt, kettőt) is moziba küldte, és mindegyik nem semmi pénzt szedett össze. van másik komikus, aki ilyet csinált? lehet, de nem ugrik be.
  Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2019.01.21. 12:50:32
 • KoLaMan #3
  "...nála sikeresebb hollywoodi színészt manapság nem nagyon találni..."
  Mivan??
  Cseppet sem zavar, ha valaki egy olyan színész(?)-ért rajong, akit én színészként semmire sem tartok (más az ízlése, na bumm), de a fenti idézet nem kicsit túlzás.
 • Zombee #2
  Érdekelne, melyik film az, amit Kevin Hart neve ad el.
  https://www.boxofficemojo.com/people/chart/?view=Actor&id=kevinhart.htm
 • takysoft #1
  Sztárnak sztár, és én is szeretem, mert jó kis laza könnyed nevetős filmjei vannak. Ebben hála égnek nem is nagyon nyúl mellé :)

  De azért Oscar-t se fog kapni a közeljövőben :D