Szekeres Viktor

Mozifilm lesz a Just Dance című játékból

Újabb mozis játékadaptációnak örülhetnek a kockák.

Sokan szeretik a Just Dance című videójátékot, most pedig annak örülhetnek a rajongói, hogy mozifilm készül belőle. A Deadline értesülései szerint ugyanis a Screen Gems megszerezte az Ubisoft alkotásának mozis adaptációs jogait. A producerek között ott lesz Jason Altman és Margaret Boykin a játékkiadó részéről, valamint Jodi Hildebrand és Will Gluck az Olive Branch Entertainment produkciós cégtől.

A hír szerint a forgatókönyv már el is készült, és elég nagy az esélye annak, hogy a filmet is Gluck rendezheti meg, aki korábban olyan filmekkel ért el sikert, mint a Könnyű nőcske és a Barátság extrákkal, de ő rendezte az Annie-t is, legutóbb pedig a Nyúl Pétert láthattuk tőle. Azt természetesen még nem tudni, hogy miről szólna a film, de az efféle, klasszikus narratíva nélküli játékok adaptációi azért is annyira kapósak, mert jóformán bármilyen eredeti sztorit be lehet tolni a cím alá.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • zetortraktor #4
  A kommenteddel bizonyítod a mondandód valóságtartalmát. Miért hülyült volna el bárki is, ha egy márkanév alatt hoznak ki egy filmet, hogy eladhassák? Lehetne a címe a Dance 4Ever is, és máris nem mondanál ilyet.
 • Zombee #3
  A Pixels-t nem láttam, de szerintem az nem vette túl komolyan magát, ezért működhetett. A Battleship-et viszont véresen komolyan gondolták, az a film megérdemelten bukott. Nem akarom bántani szegényt, mert itthon néztem, de akkor is egy foskupac.
  Amúgy maga a film bármi is lehetett volna, sose derül ki, hogy mihez van köze, ha nincs az az ultra béna gáz jelenet a vaktában lövöldözéssel. Ez pont az volt, hogy az írók is végig tisztában voltak vele, hogy ebből a játékból nem lehet filmet csinálni, de valamivel csak utalni kéne rá, hogy ez az a játék. Viszont épp azért, mert a játéknak semmi sztorija nincs, lehetett volna akár a film eredeti koncepciójához ragaszkodva egy fasza tengeri ötközetes inváziós sci-fit csinálni, csak ez a film ezer sebből vérzett, gyakorlatilag minden szar volt. A látványt kivéve, megérte 200+ milliót elkölteni rá, hogy legyen belőle egy masszív anyagi bukás.
 • Ender Wiggin #2
  Az attól függ. Elvileg azt mondták, hogy a Torpedóból (Battleship) nem lehet filmet csinálni. Szerintem nézhető volt (bár nem különösebben jó). Azt is mondták, hogy a Tetris meg a Pac Man, mint filmes adaptáció képtelenség, ennek ellenére a Pixels szinteén egész korrekt vígjáték volt. Szóval, ki tudja? Lehet, hogy ez sem lesz rossz.
 • Montanosz #1
  az emberiség végleg elhülyült :-D