Szekeres Viktor

Folytatódik a TV2 népszerű vetélkedője

Ismét lesz Pénzt vagy éveket!

Március 4-től a TV2 új szezonnal folytatja népszerű vetélkedőjét, a Pénzt vagy éveket! címűt, aminek ismét csak Kasza Tibor lesz a műsorvezetője. A játék minden hétköznap 21:30-tól jelentkezik új részekkel, tehát a Legyen Ön Is Milliomos!-t pöcköli ki a helyéről, melyből minden bizonnyal nem is forgattak több részt, bár azt mindenképp meg kell jegyezni, hogy a Gundel Takács Gábor által vezetett kvíz elég gyengén teljesített a nézettségi versenyben.


A Pénzt vagy éveket!, szemben a Milliomossal, nem átlagembereket fog gazdaggá tenni, hiszen abban hírességek fognak játszani, és ami még fontosabb, interakcióikkal szórakoztatni az arra vevő tévénézőket. A nyeremény továbbra is 10 millió forintos lesz. A feladat változatlan: ki kell találni a játékosok elé állított civilek életkorát.

A TV2 tájékoztatása szerint a tippelés során továbbra is rendelkezésre állnak a már ismert segítségek, legyen az akár egy sláger, egy híresség fotója, vagy egy fontos esemény abból az évből, amikor a színpadon szótlanul álló civil született. Idén azonban egy extra mankót is felhasználhatnak a párosok, ugyanis telitalálat eseten a következő játékostól plusz segítségként kérdezhetnek hármat, amire a játékos, a barkochbához hasonlóan, csak igen, nem és nem tudom válaszokat adhat.

A műsorban feltűnik majd többek között Stohl András és lánya, Rebeka, Gesztesi Károly és Pintér Tibor, Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea, Tóth Vera és Nagy Sándor, Hódi Pamela és párja, Tóth Bence.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!