Szekeres Viktor

Megérkezett a Ninja Warrior Hungary folytatásának előzetese

Október nyolcadikán érkezik a Ninja Warrior Hungary új szezonja.

Sajtótájékoztató keretében jelentette be a TV2, hogy a Ninja Warrior Hungary új szezonja október nyolcadikától kerül képernyőre, vagyis a fizikai vetélkedő továbbra is a hétfő este tévézőknek jelenthet majd szórakozási lehetőséget. A csatorna a bejelentéssel együtt a műsor első előzetesét is elérhetővé tette.


Az új évadban Kasza Tibor lesz a műsorvezető társa Till Attilának, és a pálya szélén szaladgáló riporter személye is változik, az új évadban Mádai Vivien helyett már Stohl Luca fogja kérdezgetni a versenyzőket, illetve az értük szorítókat. Bónusznak pedig vloggerrel is bővül a gárda, hiszen Budavári Balázs netes tartalommal fogja gazdagítani az egyébként is szörnyen hosszú időt, amit egyes nézők hetente a vetélkedőre szánnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • morguldae #6
  Nem sok köze van a ninjákhoz, de szerintem jó. Nem kell ebbe híres ember. Díjazzuk az átlagemberek ügyességét! Övék a jövő!
 • Zombee #5
  Magamból kiindulva én is nehezen hiszem, de mégis vannak ilyenek. De te, aki mindent tudsz, mindent is, ennek a műsornak mi köze van a "ninnyákhoz"?
 • zetortraktor #4
  Nem hiszem, hogy bárkit is érdekelne olyan vetélkedő, ami 100%-ban teljesítmény alapú, amiben nincsenek híres emberek, csak hétköznapiak, amiben tényleg csak a legrátermettebbek, legügyesebbek érnek el eredményt, olyanok, mindent beleadnak, hogy végigmenjenek egy akadálypályán.
 • bmw #3
  Ezt a ratyit nezi vki.....
 • Zombee #2
  Ennek mi köze a ninnnyákhoz?
 • dzsagon #1
  két lány és két fiú a plakáton