Szekeres Viktor

Itt az új Legyen Ön is Milliomos! előzetese

A TV2 jövő év elején már indítja is a LÖIM-et.

Mint arról már korábban beszámoltunk, január második kezdi el a TV2 minden hétköznap adni a Legyen Ön Is Milliomos! című vetélkedő ismételt rebootját, melynek műsorvezetője ezúttal Gundel Takács Gábor lesz. Íme a legfrissebb promó hozzá, melyben már a játékosokat is láthatjuk.


A játékot 1998 szeptemberében kezdte sugározni Nagy-Britanniában az ITV1, és nézőszáma 19 millióra emelkedett, mire nemzetközivé vált. A Celador 67 változat licencét adta el több, mint 100 országba. A magyar verzió 2000. február 29-én az RTL Klubon volt látható egészen 2008-ig, amit 2009-ben egy sztárjátékosokkal rögzített évad váltott. A hazai műsorvezetők eddig Vágó István, Fábry Sándor és Friderikusz Sándor voltak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • bandeeeeee #20
  Amikor az RTL tette ugyanezt Vágóval, majd később Balázzsal, az rendben volt? Akkor miért nem volt balhé?
  Ott naponta ment a libsi propaganda. PL ilyen kérdés volt: kihez kötődött a helikopter botrány? Rogán Antal ugye...na az nem volt gáz, mi?
 • bandeeeeee #19
  Lehet szidni a műsort, de jelenleg lealázta az RTL szarjait (Barátok közt, meg Éjjel-nappal Budapest).

  Mindent maguk mögé utasítottak a TV2 új műsorai
  Mindhárom fontos célcsoportban a csatorna nyerte a január 2-i nézettségi versenyt teljes napon és főműsoridőben is.

  A legnagyobb sikert a Gundel Takács Gáborral visszatérő Legyen Ön is milliomos! aratta, de a nézők kiemelt figyelemmel kísérték a vadonatúj, extrém sport-reality, az Exatlon Hungary első epizódját is.

  A Tények után elsőként az Exatlon Hungary debütált, amiben az ismert sportolókból álló csapat, a Bajnokok szálltak versenybe a civil versenyzőkből álló Kihívók ellen a Dominikai Köztársaságban. Fodor Rajmundék óceánparti küzdelmét az éppen tévéző 18-59 évesek 16.4%-a követte figyelemmel, míg a fiatalabb, 18-49-es korcsoportban ez a közönségarány még magasabb, 17.9% volt. A teljes lakosságot vizsgálva a műsort 734 ezren nézték.

  Nagy harcok várhatóak

  Az Exatlon Hungary után látható Legyen ön is milliomos! hatalmas sikerrel nyitott a TV2-n. A kultikus vetélkedő műsorvezetői székében ezúttal Gundel Takács Gábor foglal helyet. A kvízmesterre és játékosaira a 18-59 éves tévénézők 16.6%-a volt kíváncsi, amivel a műsor magasan megelőzte a konkurens csatornán futó Barátok köztöt (18-59 – 12.6%) és Éjjel-nappal Budapestet (18-59 – 8.5%).

  Gundel Takács Gábor műsora sikeresen kezdett

  Összességében elmondható, hogy a két formátum megtalálta a közönségét és kiemelkedő számokat hozott a TV2-nek, amivel a csatorna az év második napján főműsoridőben és teljes napon is piacvezető lett. (TV2 vs RTL Klub főműsoridő, 18-59 évesek: 14.3% – 13,8%, teljes nap 9.8% – 8,9%)

  Forrás: Nielsen közönségmérés, valósidejű nézettségi adatok alapján, Főműsoridő: 18-23h
  (Forrás: Baon.hu)

 • bandeeeeee #18
  Sorolj már egy ökörséget az ECHO tévéről. Mert ez így csak egy vélemény a részedről, de nem a valóság. Ilyen állításokat tényekkel kéne bizonyítani. Ja, az nincs.
 • bandeeeeee #17
  Amikor libsi kézben volt, akkor érdekes módon Göncz Papa közt elnök (SZDSZ) seggét nyalták, az nem vágta ki a biztosítékot a hvg-nél, meg a 444-nél, meg a többi "függetlenobjektív" médiánál...milyen érdekes. Csak most. Sokkal durvább baloldali propaganda ment az RTL-en, amikor ott ment a milliomos! Jó reggelt!
 • JonasSandor #14
  Csak az áfát kérdezte más nem volt.
 • zetortraktor #13
  (Egyébként a TV2 megint sikeresen szintet lépett azzal, hogy aktuális kormányintézkedésekről tett fel kérdéseket.)
 • zetortraktor #12
  Hát, akkor nagyon nem vagy képben a hazai tévés piaccal. Amivel sokan így vannak, de miért nem használod a Google-t?
 • JonasSandor #11
  Nagyon okos csávó lett benne. 1 kérdést cseszett el mikor tudta de már milliomos lett 11-dik kérdésnél tart.
 • Tetsuo #10
  Nos igen. A probléma ott kezdődik, hogy jelenleg nincs magyar televízió sem.
 • Tetsuo #9
  Ez abszolút igaz. Valójában az összes csatornát törölnie kellene.