Szekeres Viktor

Új műsorvezetőkkel tér vissza a Ninja Warrior Hungary

Műsorvezetőket cserél a Ninja Warrior Hungary.

Nem Majoros Péter lesz a műsorvezető társa Till Attilának a Ninja Warrior Hungary második szezonjában, hanem Kasza Tibor, és a pálya szélén szaladgáló riporter személye is változik, az új évadban Mádai Vivien helyett már Stohl Luca fogja kérdezgetni a versenyzőket, illetve az értük szorítókat. Bónusznak pedig vloggerrel is bővül a gárda, hiszen lesz, aki netes tartalommal fogja gazdagítani az egyébként is szörnyen hosszú időt, amit egyes nézők hetente a vetélkedőre szánnak.

A Ninja Warrior Hungary új szezonja minden bizonnyal ősszel fog kezdődni, és ahogy ilyenkor szokás, egy kicsit az akadálypálya is módosulni fog, amit a csatorna valószínűleg úgy fog beharangozni a promóiban, hogy az új kihívások még nehezebbé, még monumentálisabbá fogják tenni a pályát.

A játékkal kapcsolatban fontos megjegyezni, hogy más vetélkedőkkel ellentétben, itt megengedett az újrázás, így valószínűleg a 2. évadban is láthatunk sok olyan versenyzőt, akik az első szezonban is szerepeltek, többek között a győztes felbukkanására is van esély - legalábbis a külföldi változatokban így szokott lenni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)