Szekeres Viktor

Új címet kapott James Cameron Terminátor-filmje

Még nem végleges, de új munkacímmel rendelkezik a következő Terminátor-mozi.

James Cameron a Yahoo-nak adott nyilatkozatában elmondta, hogy a következő Terminátor-film jelenleg Terminator: Dark Fate munkacímen fut, ami tükörfordításban 'Sötét sors'-nak mondható. Ez persze még mindig nem a végleges elnevezés, de van rá esély, hogy végül emellett fogja a gyártó stúdió letenni a voksot.

A legutóbbi epizód, a Terminator: Genisys ugyan nem bukott, de nem is szerepelt túl fényesen a mozipénztáraknál, s végül nem folytatódott - többek között ezért is döntöttek a kvázi reboot mellett. A 155 millió dollárból gyártott film Amerikában mindössze 90 milliós bevételig jutott el, nemzetközileg viszont jól teljesített (351 millió dollár). Tim Miller rendezésében és James Cameron producerkedése mellett az új Terminátorral elég egyértelmű a szándék, egy új sorozat indítása, éppen ezért visszanyúltak a gyökerekhez, és a történet fonalát a második rész, a Terminátor 2: Az ítélet napja után fogják felvenni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #3
    Igen, már általában, amiben James Cameron benne van, az szokott lenni. (Nyilván Schwarzenegger még jelenthetne bukást, de így..., vicces lenne, ha az embereket nem érdekelne egy Terminátor, ami az eredeti sorozatot folytatja Linda Hamiltonnal. Manapság egy-két név és cím, és tuti a siker. Nem kell ide a minőség.)
  • Paddy #2
    Ha a fenti kép az új filmhez tartozik, akkor bukovári.
  • Zombee #1
    Ciki lenne egyszerűen csak folytatásnak nevezni?