Szekeres Viktor

Színfalak mögötti videó az új Terminátor budapesti forgatásáról

Újabb videó érkezett a budapesti Terminátor-forgatásról.

Még mindig nem láthattunk előzetest az új Terminátor-epizódhoz (talán majd a Super Bowl szünetében?), de a Magyar Nemzeti Filmalap jóvoltából a YouTube-ra felkerült egy színfalak mögötti anyag, ami ugyan leginkább csak arról szól, hogy a rendező és az egyik szereplő Budapestet és a forgatási körülményeket dicséri, de azért szemfülesek pár díszletet is észrevehetnek, valamint utalást arra, hogy miről fog szólni a történet.


A filmmel kapcsolatban nem árt tudni, hogy a Billy Ray által írt történet figyelmen kívül fogja hagyni a legutóbbi Terminátor-epizódokat, és közvetlenül a Terminátor 2: Az ítélet napja folytatása lesz. A premier november 1-jén lesz Amerikában, arról azonban, hogy idehaza mikortól lesz látható, még nem lehet tudni, bár van egy fogadásunk arra, hogy ugyanakkor, mint a tengerentúlon, hiszen globális világpremiert fog kapni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #4
    Konkrétan a cikknél maradva, hol írnak bármit a sztoriról (amiről igazából nem sok konkrétum szivárgott ki - de ha van belső vonalad, akkor tedd már közzé, mit tudtál meg)? Ha a kis srácra célzol, az egyelőre mondjuk csak pletyka, de jóval fiatalabb, mint az előző Connor... szóval ki tudja. Amúgy, a lényeget megint nem érted. A rajongónak nem konkrét karakter kell, hanem a sztori folytatása (ha már ezt ígérték). De a képekből inkább a szokásos trendek látszanak, nem éppkézláb folytatás (egy olyan történethez, amit Cameron kb. lezárt nem is nagyon lehet, csak baromságokat kitalálni).
  • zetortraktor #3
    Ez elég buta kérdés a sztori ismeretében. De abban igazad van, hogy a rajongóknak csak és kizárólag John Connor a lényeg, és nem Sarah Connor vagy Svarci karaktere.
  • Cefet #2
    Majd meglátjuk...
  • Ender Wiggin #1
    John Connor nélkül folytatás? Vagy most JANE Connor lesz inkább?