Szekeres Viktor

Egy kómában fekvő ember lesz egy új tévésorozat főszereplője

Tévésorozat készül az Időnként hazudokból.

Az A Very Good Production és Warner Bros TV elkezdte fejleszteni Sarah Michelle Gellar főszereplésével a Sometimes I Lie című tévésorozatot, aminek a különlegessége az, hogy egy olyan nőről szól, aki egy kórházban tér magához, de képtelen mozogni, beszélni, és még a szemét sem tudja kinyitni. Mindenkit hall maga körül, de senki sem tud erről. És persze arra sem emlékszik, hogy mi történt vele, de az a gyanúja, hogy a férjének köze lehet hozzá. A történet a jelen (amiben le van bénulva), a balesete előtti héten, valamint a gyermekkori naplói által felfedett 20 évvel korábbi időszakban játszódik.

Az Időnként hazudok címen megjelent Alice Feeney-könyv fülszövege a következő: "A nevem Amber Reynolds. Három dolgot kell tudnotok rólam:
1. Kómában vagyok.
2. A férjem már nem szeret.
3. Időnként hazudok.
Félelmetes, fordulatos, különleges lélektani thriller.
A könyv, amelyről a legtöbbet beszélnek 2017-ben, tökéletes a Zárt ajtók mögött és a Lány, akinek nincs múltja rajongóinak. A regényből televíziós sorozat készül.
" Okosabbak ugyan a fenti leíráshoz képest nem lettünk belőle, de az legalább kiderül, hogy a kiadó a tévésorozatot megelőlegezte a könyvnek. Pedig még most sem lehet biztosra venni, hogy elkészül. A tanulság tehát az, hogy a sok filmes vagy sorozatos adaptációt hirdető könyvhátoldalnak a fele sem igaz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!