Szekeres Viktor

Itt a Hanna-tévésorozat első előzetese

Márciusban érkezik az Amazon Prime-ra a Hanna.

Márciusban (2018-ban) többek között Magyarországon kezdődött el a Hanna című Amazonos sorozat forgatása, és márciusban (2019-ben) kerül majd sor a premierre is - nem csak Amerikában, hanem idehaza is. Ehhez a szériához érkezett meg az első előzetes, ami egyelőre csak afféle teaser.


A David Farr forgatókönyve alapján készítendő széria főszereplője Mireille Enos, Joel Kinnaman és Esme Creed-Miles. A sorozat alapját természetesen Joe Wright elismert filmje, a 2011-es Hanna adná, mely ugyan visszafogottan szerepelt a mozikban (Amerikában 40, Amerikán kívül 24 millió dollár bevételt gyűjtött), azonban az IMDb-s 6.8-as osztályzata nem mondható rossznak.

Az itthon Hanna - Gyilkos természet címen vetített filmnek a következő volt a szinopszisa: "Hanna látszólag semmiben sem különbözik a hozzá hasonló kamaszlányoktól. Ám a tini erős és kitartó, mint a legkeményebb zsoldosok. Nem véletlenül. Apja egykor az amerikai titkosszolgálat ügynöke volt. Eric Heller a világtól távol, a finn tundrán nevelte föl a lányát, akiből a tudását átadva profi harcost nevelt. Miután az apja felkészítette Hannát, egy faladattal visszaküldi őt a civilizációba. Miközben a lány különleges ügynökökkel és egy titokzatos nővel, Marissával találkozik, egyre többet tud meg a saját életéről és múltjáról.".

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!