Szekeres Viktor

Csontember-tévésorozat készül

Berendelésre került a The Bone Collector pilotja.

Amerikában év elején kerülnek berendelésre az országos lefedettségű tévécsatornák (ABC, Fox, NBC, CBS, CW) őszi premierre tervezett sorozatok pilotjai, hogy aztán azokat áprilisban forgathassák le. Az elkészült pilotokat májusban értékelik a csatornák, és választják ki azokat, melyekből valóban sorozat készülhet el. Ezek az új szériák zömében ősszel kerülhetnek bemutatásra, bár néhányat rendszeresen tavaszra csúsztatnak el.

Az amerikai NBC csatorna úgy tűnik, megpróbálja jóvátenni a Universal stúdió hibáját, mely annak ellenére nem készített folytatást az 1999-es Csontemberhez (The Bone Collector), hogy a film sima krimi ellenére korrektül szerepelt a mozikban, 67 milliós amerikai és 85 milliós Amerikán kívüli bevételt hozva. Arról nem is beszélve, hogy a főszereplői Denzel Washington és Angelina Jolie voltak, akik azóta, ha lehet, csak még nagyobb sztárok lettek.

Gond egy szál sem, gondolhatták az NBC-nél, ugyanis pár napja berendelték a Lincoln című sorozatpilotot, mely, akárcsak a film, Jeffrey Deaver Lincoln Rhyme-regényei alapján fog készülni, és talán további történeteket is feldolgoznak majd benne. A sorozat készítői VJ Boyd és Mark Bianculli, az ő tollukból ismerhetjük meg legendás törvényszéki kriminológus történetét, aki egy sorozatgyilkosra való vadászat közben súlyosan megsérül és lebénul. Azonban ágyhoz kötve is segíti a rendőrség munkáját egy fiatal járőr közbenjárásával. És amikor ismét előkerül a gyilkos, eltökélten a "nyomába veti magát".

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    Pl. valaki, aki olyan gerincsérüléssel rendelkezik, mint Lincoln Rhyme a filmben, nem rángatózna az epilepsziától. Vagy a bilincses rész a fűrészeléssel. És egyáltalán a helyszínelési procedúra. Nem olvastam a könyveket, feltételezem, hogy a forgatókönyv a szokásos lusta módon másította meg az ott leírtakat...
  • csicso82 #1
    Kiváló hangulatú film, pár logikai és egyéb bakival de amúgy jó film.