Szekeres Viktor

Később láthatjuk a Jákob lajtorjája feldolgozását

Még egy ideig nem látjuk az új Jákob lajtorjáját.

A Bloody Disgusting értesülései szerint az LD Entertainment hivatalosan is elhalasztotta az 1990-es klasszikus, Jacob's Ladder feldolgozásának bemutatóját. Az itthon Jákob lajtorjája címen ismert filmet eredetileg február elsején mutatták volna be, azonban eddig még hivatalos előzetest sem láthattunk hozzá, így nem meglepő a lépés. Egyelőre még nincs új premierdátum.

Mi már 2013-ban írtunk arról, hogy Hollywood dolgozik Adrian Lyne 1990-es kultfilmjének a feldolgozásán. Akkor arról volt szó, hogy a forgatókönyvet az a Jeff Buhler fogja írni, aki olyan filmek szkriptjéért felelt, mint az Éjféli etetés és a Szanatórium. (Korábban egyébként az a Jake Wade Wall dolgozott a történeten, aki az Ismeretlen hívást és a Gyilkos tréfát jegyezte.)

Az eredeti alkotás főszereplője Tim Robbins volt, aki egy New York Cityben élő vietnami veteránt alakított, akit különféle múltbéli látomások gyötörnek. A mába helyezett történetnek Michael Ealy lett a főszereplője, a rendező David M. Rosenthal, Buhler mellé pedig Sarah Thorp szállt be írónak. További szereplők: Jesse Williams, Nicole Beharie, Karla Souza, Guy Burnet és Joseph Sikora.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!