Szekeres Viktor

Az első képek a Charlie angyalai rebootjából

Forog az új Charlie angyalai.

Elkezdték a Charlie angyalai (Charlie's Angels) rebootjának forgatását, és mivel nem stúdióban dolgoznak a filmesek, máris feltűntek a neten az első lesifotók. A jelenleg Németországban forgatott filmből Kristen Stewart egyik akciójelenete közben kattogtak leginkább a fényképezők - a többi fotót a JustJared oldalán lehet megnézni.


Kristen Stewart mellett Naomi Scott és Ella Balinska lesz az új változat főszereplője, ami szeptember huszonhetedikén kerülne bemutatásra az amerikai mozikban. A filmet A tökéletes hang 2 rendezője, Elizabeth Banks készítheti el mégpedig saját és Jay Basu forgatókönyve alapján - ők Doug Miro és Carlo Bernard szkriptjét írták át, aki pedig Evan Spiliotopoulos változatát polírozta.

Mint ismeretes, a Charlie's Angels először tévésorozat formájában került bemutatásra, majd film lett belőle két epizóddal, végül pedig tévésorozatként láthattuk. A három, magánnyomozóként dolgozó nőről szóló legutóbbi filmek felemásan szerepeltek a mozik jegypénztárainál. A 2000-es Charlie angyalai McG rendezésében 125 millió dolláros amerikai bevétel mellett 139 milliós Amerikán kívüli bevételt könyvelhetett el. A sikeres bemutatkozást egy csökkenő népszerűségű folytatás követte. A 2003-as Charlie angyalai: Teljes gázzal 101 milliót hozott hazájában, a nemzetközi piacokon pedig 158 milliót, de ez sem volt elég egy harmadik epizódhoz. A pár éve bemutatott új tévésorozat pedig nagyon hamar megbukott, mindössze nyolc rész készült el belőle.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #1
    Ez is videojáték stílusú film lesz ?