Szekeres Viktor

A John Wick rendezője még nem tett le a Hegylakó rebootjáról

Még mindig nem érdemes lemondanunk az új Hegylakó-filmről.

Egy ideje ugyan nem hallottunk információkat a tervezett Hegylakó-rebootról, azonban szerencsére még nem kell lemondanunk a projektről, hiszen Chad Stahelski az előző év végén az Entertainment Weeklynek adott interjújában megerősítette, hogy továbbra is tervbe van véve a franchise újraindítása. Elmondása szerint nem csak a kreatív csapata és a producerek állnak a produkció mögött, hanem a stúdió is, és nagyjából szabad kezet is kapott azt illetően. Más kérdés, hogy a John Wick 3 után további tervei is vannak, többek között a Sandman Slim című film, aminek most dolgozik a szkriptjén - ez Richard Kadrey regényei alapján készül.

A legutóbbi infót egyébként tavasszal hallottuk a Hegylakó-projektről, ekkor a Lionsgate kiadta Ryan Condalnak a megbízást, aki meg is írta az új változat forgatókönyvét. A Hegylakót egyébként 2008 óta próbálják ismét vászonra vinni, azóta, hogy a Summit Entertainment megszerezte a jogokat. Pár éve még úgy volt, hogy egy elsőfilmes rendező, bizonyos Cedric Nicolas-Troyan készítheti el az új változatot, majd pedig azt szellőztették meg, hogy a stúdió Tom Cruise-t környékezte meg, hogy szálljon be a produkcióba színészként - nem főszereplőként, hanem afféle mentorként, amilyen az eredetiben Sean Connery volt.

Egyébként a Hegylakó-sorozat sosem volt kasszasiker moziban, azonban így is megért három folytatást, a filmeket pedig egy 6 évados tévésorozat követte.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KoLaMan #1
    "...szerencsére még nem kell lemondanunk a projektről."
    Baromi szerencsésnek érzem magam.