Szekeres Viktor

Végre tényleg lesz valami a Toxikus bosszúállóból

Megint nekifutnak a Toxic Avenger újrájának.

A Toxikus bosszúálló (The Toxic Avenger) című film feldolgozására tett kísérletekről az elmúlt években ciklikusan számoltunk be. Most ismét kidobták kockán a címet, tehát újfent hír érkezett egy próbálkozásról, legalábbis arról, hogy a Legendary Entertainment megvásárolta a filmes adaptációs jogokat, és még az eredeti rendezőket, Lloyd Kaufmant és Michael Herzet is megszerezték a bé-film remake-jéhez producernek. A kultikus 84-es eredeti Toxie-ról szól, aki korábban egy joviális takarító volt, csak éppen radioaktív hulladékba zuhant, hogy ezt követően mutánsként kiálljon a korrupció, valamint a fiatalokat terrorizálók ellen.


2013-ban volt először szó arról, hogy Arnold Schwarzenegger tárgyalásokat folytat klasszikus tromafilm feldolgozásának főszerepéről. A filmet nagyköltségvetésű akciókomédiaként gondolták volna újra a Hot Tub Time Machine-t is rendező Steve Pink közreműködésével. Ebben Schwarzenegger egy egykori különleges ügynököt alakított volna, aki egy vegyi anyagok miatt szupererőre szert tevő középiskolást képez ki, hogy erejét a jó érdekében hasznosítsa.

Ezt követően 2016-ban adhattunk hírt arról, hogy a Virsliparti egyik rendezője, Conrad Vernon aláírt a remake megrendezésére. Az akkori hírek szerint Mike Arnold és Chris Pool írta volna újra a Schwarzenegger számára Pink és D.C. Mitchell által összehozott szkriptet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!