Szekeres Viktor

Eddie Murphyvel készül A szomszéd nője mindig zöldebb modernizálása

Újabb kedves hollywoodi komédia kaphat feldolgozást.

A THe Hollywood Reporter megerősített információi alapján a New Line jelenleg is dolgozik A szomszéd nője mindig zöldebb (A Grumpy Old Men) feldolgozásán. A tervek szerint a remake egyik főszereplője Eddie Muphy lenne, akit sokan ismerhetnek a Beverly Hills-i zsaruból, a Norbitból, esetleg a Dreamgirlsből, mely szerepéért Oscar-jelölést is kapott. A rendező pedig a Pofázunk és vétünket jegyző Tim Story lesz.

Murphy természetesen az egymással perlekedő öregurak egyikét alakítaná a filmben, ami az 1993-as Jack Lemmon/Walter Matthau-mozi történetet adaptálná mai viszonyokra. Ebben a történet szerint a két szomszéd korántsem felhőtlen viszonyán az ront, hogy a közelükbe költözik egy nő, aki mindkettejüknek a figyelmét felkelti. A lap szerint a másik főszerepre Samuel L. Jackson lehet esélyes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Zombee #14
  Jack Nicholson visszavonult a filmezéstől már majdnem 10 éve.
 • Kelta #13
  Jack Lemmon és Walter Matthau mindketten legendák, a film is az..lehet hogy csak egy limonádé, de akkor is az
  ha már remake..mért nem Nicholson meg De Niro??
 • kalapos01 #12
  Ez olyan alapanyag, ami hasonló felállással túlságosan másolat lenne. Úgy nem lenne semmi értelme, ha két ugyanolyan színész betolnak, még akkor sem, ha a karaktereket rájuk szabják. Szerintem találni kell valami újat benne, mondjuk egy másféle dinamikát anélkül, hogy az eredeti szellemét sutba dobnák. Murphyvel és Sam L. Jacksonnal mondjuk lenne rá lehetőség, hiszen azonos alapfelállás esetén is teljesen más lenne a viszony, az ellenlábaskodás, illetve a dialógok hangulata. (Azt mondjuk nem tudom, hogy Eddie Murphynek ez lesz-e a sokadik öregmaszkos szerepe, vagy a saját korát fogja alakítani.)

  (Egyébként nem néztem utána, de nem hiszem, hogy az eredeti alakításokhoz hozzá fognak nyúlni, bár hirtelen nem is tudom, hogy lenne lehetséges.)
 • Paddy #11
  Miért nem két fehér idős úr játssza? Ha már ennyire hozzá akarnak nyúlni a pótolhatatlan Jack Lemmon és Walter Matthau alakításához.
 • end3 #9
  Azért Eddie Murphy túl kevés ehhez.., - a fiatalok meg nem fognak tódulni a moziba, mert már az alapfilmek is az "alaposan felnőtt" korosztály kedvencei voltak. Borítékolom, ezen információk alapján csak bukás lehet belőle.
 • Ellaberin #8
  Szerintem nem hisztiztem és főleg picsa nem vagyok :D
  Viszont láthatóan nem ment át mit írtam. Nem azzal van bajom, hogy nincs elég új film, hanem az nem tetszik, hogy igazi nagy és jó filmeket forgatják újra és ezek közül kevés a hozzáadott érték és legtöbbször gyenge és erőltetett.
  És szinte ugyan az van a "folytatásokkal" is. Nem az a baj, hogy folytatják, hanem az, hogy ugyan azokat az ötleteket puffogtatják el. És igen a közönség beül a folytatásra, "mert az első rész jó volt", de sajnos az nem jelenti, hogy a folytatása is jól sikerül. (Még mielőtt; szeretem a folytatásokat, nincs velük bajom. Vannak igazi kedvencek - általában a horrorok jól szoktak sikerülni.)

  Abban viszont igazad van, ha nem tetszik nem ülök be rá. :)
 • Cyberdog #7
  Szeptember 20:
  - A nevem: Thomas (My Name Is Thomas / Il mio nome é Thomas): Terence Hill motorozik a sivatagban. Ez még érdekes is lehet
  - Briliáns válás (francia-belga vígjáték): A francia vígjátékok annyira nem jönnek be. Néha akad egy-egy. Megér egy próbát
  - Johnny English 3 - Az első kettő után jöhet a harmadik is.
  - Keresés (Searching) - tartok tőle.
  Szeptember 27:
  - Apróláb (Smallfoot) - amerikai animációs film - ezt inkább kihagyom
  - Csuklyások (BlacKkKlansman) - naaa ez érdekesnek ígérkezik
  - Horror Park (Hell Fest) - ötlettelen Halloween vagy Sikoly klón
  - Napszállta (Sunset) - Nem igazán fogott meg
  - Paraziták a Paradicsomban - ezt biztos, hogy kihagyom
  - Peppermint: Csak Jennifer Garner miatt nézném meg
  - Utøya 22. juli: na eez érdekes lehet
  - Victor Crowley: tartok tőle
  Viszont októbertől lesz egy-kettő film ami kifejezetten érdekel:
  22 mérföld
  A végzet órája (The House with a Clock in its Walls) Jack Black-l
  Bérgyilkost fogadtam (Dead in a Week: Or Your Money Back)
  Ragadozó városok (Mortal Engines) - a könyvet olvastam és egyik kedvencem.

  De az olyanok, mint a Venom, Pókember sokadszor, Aquaman, meg a többi mellékneves karakter filmje egyáltalán nem érdekel.

  Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2018.09.19. 20:10:00
 • Cyberdog #6
  A nézők azt nézik, amit készítenek nekik. Egy idő után, már ők is elhiszik, hogy a feldolgozások érdeklik. A filmstúdiók meg megvannak győződve arról, hogy tudják, hogy mi érdekli a nézőket és azt adják nekik... még ha nem is így van.
 • zetortraktor #5
  Csak hogy a hisztispicsa baromságokat cáfoljam:

  Múlt héten 4 új film jött a magyar mozikba: 3 önálló ötlet és a Predátor. Mesélj, melyiket nézted meg. És a nézők melyiket látták legtöbben szerinted?
  Ezen a héten 4 új film jön a magyar mozikba: 3 önálló ötlet és a Johnny English 3. Melyiket fogod megnézni? És melyik lesz a legnagyobb siker?
  Jövő héten 9 új film jön a magyar mozikba: 8 önálló ötlet és a Victor Crowley.

  HOL VANNAK A REMAKE-EK???

  Ja, hogy ha jön egyről egy hír és csak remake-ekre ülsz be, akkor nyilván rád jön a hidegrázás. Nem kéne.
 • zetortraktor #4
  " Remake, remake, remake... Tényleg ennyire nincs új, önálló ötlet, forgatókönyv?"

  Ha a nézők néznének önálló ötleteket, akkor olyanokat csinálnának. De a nézőket folytatások és feldolgozások érdeklik.

  Viszont, ha egy héten két remake premier lenne (márpedig nincs), akkor is ott lenne egy csomó önálló ötlet, forgatókönyv. Nem kell remake-et nézned, és még akkor is bőven választhatsz, ha nem hisztizel.