Szekeres Viktor

Mel Gibson rendezi az új Vad bandát

Készül a Vad banda hollywoodi feldolgozása.

A Deadline értesülései szerint Mel Gibson rendezheti és írhatja Sam Peckinpah klasszikus westernjének, a Vad bandának (Wild Bunch) hollywoodi feldolgozását. A Hacksaw Ridge rendezőjének a szkript készítésébe Bryan Bagby fog besegíteni, aki minden bizonnyal elég jól ismeri az 1969-es klasszikust.


Érdekesség, hogy a Warner Bros. stúdió már 8 éve próbálja tető alá hozni a feldolgozást, nagyon régóta fejlesztik a projektet, több forgatókönyvet is elfogyasztottak. Az első próbálkozás még 2011-re tehető, amikor Brian Helgeland lett volna a film rendezője, majd pedig úgy volt, hogy Tony Scott készítheti el a filmet, azonban a rendező 2012-ben öngyilkos lett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Montanosz #6
  pont a héten néztem meg az eredetit, top 5 westernben benne van
 • Axlkenobi #5
  Mel Gibson zseniális rendező, ellentétben a középszer Antoine Fuqua-val. Ha van valaki, aki létjogosultságot tud adni a Vad Banda remake-jének, az ő.
 • zetortraktor #4
  De legalább lehet látni, hogy igenis van igény az ilyen feldolgozásokra. Íme két néző alattam. Akik aztán érzékenykednek és panaszkodnak. Aki meg nem látja ezeket a filmeket (bocs, én nem vagyok olyan zombi, hogy ilyesmit megnézzek), az nem is rinyál.

  Jöjjön csak a Vad banda. Engem nem érdekel, de ti ketten ott lesztek, akkor meg mi a gond. Ha pedig még jól is sikerül, akkor külön öröm. Ha meg nem, akkor a következő jó lesz.
 • Zombee #3
  Finoman szólva. Egy sima mindent robbantós akciófilm vadnyugati skinnel. Hirtelen felindulásból meg is néztem közvetlen utána az eredetit, ég és föld a minőségbeli különbség. Bár Mel Gibson talán nem robbant fel mindent, ettől függetlenül nem hiszem, hogy érdemes lenne újraforgatni. Hasonló sztori új címmel bőven elég lenne, bár a mai aktív moziba járók többségét úgy is hidegen hagyja, hogy ez egy 69-es film remake-je, úgyse látták az eredetit. Átlag tinédzser nem néz olyat, amit már a szülei is csak a tévében láthattak.
 • Ender Wiggin #2
  a hét mesterlövész újrázása is mekkora szar lett...
 • sertrex #1
  Várós. :))