Szekeres Viktor

Remek előzetest kapott az új magyar film, a Rossz versek

Újabb biztató magyar filmelőzetes érkezett.

Az év egyik legjobban várt magyar filmes premierje egyértelműen az új Reisz Gábor-film, a Rossz versek, hiszen a négy éve bemutatott VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan volt annyira jó, hogy feljegyezzük a rendező nevét a noteszünkbe. Most ennek az alkotásnak érkezett meg az előzetes, és a végeredmény önmagáért beszélt.


A Rossz versek önéletrajzi ihletésű darab, bár fiktív történetet mesél el. A forgalmazó szinopszisa szerint "a 30-as évei elején járó rendező, Merthner Tamás magánélete váratlanul darabokra hullik, amikor párizsi ösztöndíját töltő barátnője, Anna szakít vele. Tamás összetörve tér vissza Budapestre, és mivel a jelenben nem talál vigaszt, a múltjába merülve igyekszik választ kapni arra, hogy hol veszítette el önmagát abban a valóságban, ami az elmúlt harminc évben körbevette Magyarországon."

A premierre december 27-én kerül sor. A szereplők között ott lesz: Reisz Gábor, Nagy Katica, Takács Katalin, Kovács Zsolt, Zayzon Zsolt, Seres Donát, Prukner Mátyás, Prukner Barna, Monori Lili és Niels Schneider.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!